Espanyol

L’Espanyol segueix creient

Una bogeria. Això ha estat avui el partit entre Espanyol i Atlético (3-3) al RCDE Stadium. I és que després d’anar perdent 0-3 els de Luis García s’han aixecat i han assolit un empat que els permet seguir amb vida. Poca, menys de la que tenien abans de començar la jornada, però en segueixen tenint. Els pericos son a tres punts del descens, quan queden 6 punts per jugar-se. Aquest diumenge visiten el València.

Ha fet un molt bon partit el conjunt blanc-i-blau malgrat veure’s perdent 0-3. En la primera part, que ha acabat 0-2, ha ofert una bona versió, ha generat ocasions, però li ha fallat la punteria. L’Atlético, en canvi, ha estat clínic. Primer Saúl (21’) i després Griezmann (45’) han liquidat l’enfrontament. O això semblava, i encara més quan tot sortir del descans (46’) Carrasco, ha marcat el tercer.

Però l’Espanyol ha seguit insistint, arribant i carregant l’àrea i ha acabat obtenint premi; Montes (64’), Joselu, de penal, (76’), i Vini Souza (79’) han igualat el matx. Joselu ha tingut el quart, de fet, però ha perdonat. Un punt que li permet seguir viu. Igualment, la permanència segueix estan difícil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)