Espanyol

L’Espanyol impugna el partit contra l’Atlético de Madrid

L’Espanyol està indignat amb la decisió del VAR de concedir el segon gol a l’Atlético de Madrid en el partit d’ahir en considerar que no es van presentar suficients imatges que demostressin que la pilota rematada per Griezmann havia creuat la línia de gol. El club ha emès un comunicat aquesta tarda en què informa que ha impugnat el partit contra els matalassers i en què sol·licita acordar la seva nul·litat. El club blanc-i-blau considera “vulnerats” els seus drets i se sent “perjudicat”.

L’Espanyol també explica que estudia possibles accions legals addicionals pel possible “dany patrimonial derivat d’aquesta actuació”, ja que el club denuncia l’existència d’una “actuació negligent greu per part del col·lectiu arbitral generador d’irreparables perjudicis per al club, tant esportius com econòmics”.

En el comunicat, l’entitat explica que el responsable del VAR, Carlos Clos Gómez, ha informat que no pot facilitar imatges ni converses sobre les decisions que es prenen a la sala VOR. En el cas del segon gol de l’Atlético, l’Espanyol considera que la perspectiva oferta fa impossible determinar si la pilota va entrar i es mostra convençut que no va traspassar la línia en cap moment. Per això considera que hi ha una “adulteració” del partit i una “negligència manifesta en l’aplicació de les normes i en l’ús de la tecnologia disponible”.

A més, el club blanc-i-blau també s’agafa al precedent més recent del València-Madrid, en què dies després del partit el Comitè de Competició va entendre que l’ús de les imatges del VAR en l’agressió de Vinicius va ser “parcial, esbiaixada i determinant de l’error del col·legiat”. Una decisió que va acabar amb la retirada de la vermella a Vinicius. L’Espanyol considera que aquest procés també s’hauria d’haver aplicat, per exemple, per revisar l’acció del primer gol del Sevilla contra l’equip de Luis García en què, segons el club, es va cometre una falta sobre Brian Oliván que no va ser mostrada a l’àrbitre de camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)