Espanyol

Els petits accionistes demanen una refundació institucional

L’APMAE exigeix cessaments i dimissions

L’associació de petits i mitjans accionistes de l’Espanyol (APMAE) demana mesures després del descens de l’equip a segona A. “El futbol ha estat cruel amb l’Espanyol, però no s’ha d’amagar la indignació dels periquitos per la deriva institucional del club que s’ha reflectit amb el descens”, diu en un comunicat l’APMAE, que exigeix “cessaments dels directius de l’àmbit esportiu i dimissions al consell d’administració”.

“La deriva del club és molt preocupant, i des de la humilitat demanem a Rastar que analitzi totes les possibilitats perquè hi hagi un canvi de propietat i una refundació institucional del club. Un nou projecte que impliqui renovar la propietat, la gestió i la direcció del club, recuperant les essències i els valors de l’Espanyol”, explica. L’APMAE demana una junta general extraordinària d’acconistes per poder vehicular aquests canvis , “Estem analitzant tots els escenaris possibles per poder forçar aquests canvis, fins i tot l’estudi de possibles accions judicials”, assegura el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)