Espanyol

Luis García: “Pensar que l’Eldenc és un rival propici seria el primer error”

L’Espanyol rep demà (18.30 h) a l’Stage Front Stadium l’Eldenc, un recent ascendit. Luis García, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit que “quan et creus que estàs per sobre de la categoria, tens un problema de veritat”, i ha insistit que el seu equip ha de mantenir la seva “humilitat” actual.

El preparador asturià ha assegurat que el seu equip té “molt marge de millora” i va destacar la “fam i l’ambició” del col·lectiu: “Seria dolent si estiguéssim en el màxim creixement a la cinquena jornada. El grup va evolucionant a poc a poc “.

Luis García ha insistit en què que la Segona Divisió és “molt difícil” i ha afirmat que tots han de “donar valor” a la feina dels futbolistes. El responsable de la banqueta ha recordat la importància de “generar il·lusió” a l’afició, malgrat confessar que el vestidor té “gravat a foc la paraula equilibri” i “el cap ben posat”.

Pel que fa a l’Eldenc, el tècnic ha reiterat el seu discurs prudent: “Pensar que és un rival propici seria el primer error. Serà un partit complicadíssim davant un equip que ha guanyat pràcticament la meitat dels punts que hi ha hagut en joc. És directe i té moltes armes per fer-te mal”.

D’altra banda, Luis García ha revelat que el davanter Keita Baldé no estarà disponible per problemes físics. En canvi, el lateral Brian Oliván sí que està a punt. Preguntat pel centrecampista Álvaro Aguado, l’entrenador ha recordat que fa “tres mesos que no s’entrena en grup”.

El nou fitxatge periquito va fer, tal com va explicar l’asturià, “treball condicional de forma individual”, cosa que “no és suficient” per a l’alta competició. “Hem de ser prudents i anar amb compte perquè no serveix de res accelerar processos. Té una gran actitud”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)