Espanyol

L’Espanyol rescata un punt contra l’Eldenc amb un penal en el temps afegit (3-3)

L’Espanyol continua invicte gràcies a un penal xiulat en el temps afegit i que ha materialitzat Puado. Els blanc-i-blaus s’han refet del 0 a 2 encaixat en els primers quinze minuts de joc gràcies a les dianes de Braithwaite (50’) i el mateix Puado (59’). Empat molt treballat i patit contra un Eldenc molt més encertat de cara a porteria (3-3). Els periquitos, tot i que han estat els clars dominadors i han disposat de les ocasions més clares, han desaprofitat una oportunitat d’or per situar-se líders de segona A després de l’ensopegada del Saragossa.

L’Eldenc ha estat a prop de sorprendre en el primer minut del duel. Els de Fernando Estévez han recuperat una pilota en zona perillosa i Florin Andone ho ha intentat amb un xut des de la frontal que ha marxat desviat. Tot i que els blanc-i-blaus, que han començat poc lúcids, intentaven portar el ritme del partit a través de la possessió, eren els visitants els que més s’aproximaven a l’àrea rival. En el minut 10 han aprofitat un mal rebuig de Pol Lozano, que ha regalat la pilota a Soberón en la frontal de l’àrea, i aquest no ha perdonat amb un xut ras i creuat que s’ha colat dins la porteria de Pacheco. En la jugada anterior, Melamed havia estavellat una pilota al travesser amb un xut de falta directa. La ferida encara s’ha fet més gran quan en el 14’ Iván Chapela ha fet el segon en aprofitar un altre desajust defensiu dels blanc-i-blaus. Els de Luis García no els hi ha quedat un altre que començar a remar per capgirar aquest sorprenent marcador pel que s’estava veient sobre la gespa. Edu Expósito (19’) des del balcó de l’àrea, Braithwaite amb un misto en un mà a mà amb el porter (23’) i una rematada de cap (27’) que ha marxat lleugerament desviada, han disposat de les millors oportunitats abans d’arribar a la mitja hora de joc. En els darrers instants de la primera part, l’Espanyol ha continuat collant al rival, amb nombroses oportunitats per fer la primera diana. Salvi (36’) ha perdonat una ocasió claríssima des de l’àrea petita amb tot a favor. Ocasió igual de clara com la que ha tingut Melamed en el temps afegit.

La segona meitat ha començat de la millor manera per l’Espanyol, que ha vist com Braithwaite escurçava distàncies (50’) després d’una passada de la mort d’Edu Expósito. L’Alegria, però, ha durat ben poc. En la següent jugada, Andone, amb una rematada de cap al segon pal ha fet el tercer per l’Eldenc (51’). El duel ha continuat boig, i Puado ha fet el segon dels periquitos amb el cap (58’). Aquesta diana ha donat ales als jugadors blanc-i-blaus i a l’afició, que s’han entregat al seu equip. Els de Luis García han assetjat constantment la porteria defensada per Vallejo, però sense encert final. Cabrera ha estat a punt de firmar l’empat amb una rematada de cap que s’ha estavellat al pal en el temps afegit. En l’última jugada del duel, els blanc-i-blaus han esgarrapat un penal i Puado no ha fallat des dels onze metres per situar el 3 a 3 final i continuar invictes.