Espanyol

Luis García: “Amb l’1 a 3 molts equips haurien abandonat”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat sobre la botzina contra l’Eldenc (3-3). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Hem de ser més contundents tant en els refusos com en situacions de centrades laterals, que és com han arribat els tres gols. Si nosaltres haguéssim tingut més encert de cara a porteria el partit hauria acabat perfectament 6-3. L’equip ha insistit i ha generat multitud de situacions amb dues pilotes al pal. Em quedo amb el punt i que portem sis partits consecutius sense perdre en una categoria com aquesta”.

Gols encaixats

“Hem de continuar treballant, insistint i creient amb els futbolistes. Tenen el nivell per aconseguir-ho. Si tenim més encert estarem més a prop de tornar a guanyar. La categoria és molt complicada i ningú regala res”.

Fe de l’equip fins al final

“Això és molt positiu. Un equip que hi creu independentment dels cops que rebi. Amb l’1 a 3 molts equips haurien abandonat. Aquest equip no abandona. S’ha de continuar insistint per continuar millorant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)