Espanyol

Empat sobre la botzina

Espanyol. Els blanc-i-blaus van rescatar un punt contra l’Eldenc gràcies a un penal en el temps afegit materialitzat per Puado i continuen invictes

Espanyol 3 Eldenc 3

ESPANYOL:Pacheco, Omar, Cabrera, Calero, Ramon (Brian Oliván, 60’), Pol Lozano (Jofre, 68’), Edu Expósito (Lazo, 88’), Nico Melamed, Salvi (Keidi Bare, 46’), Puado, Braithwaite.ELDENC:Guille Vallejo, Toni Abad, Dario Dumic, Carlos Hernández, Florin Andone (Youness, 67’), Sergio Ortuño, Mario Soberón (Eddie Salcedo, 58’), Derick Poloni, Iván Chapela (Joel Jorquera, 79’), Marc Mateu (Alex Bernal, 67’), David Timor.GOLS:0-1 (10’) Mario Soberón. 0-2 (15’) Iván Chapela. 1-2 (50’) Braithwaite. 1-3 (51’) Florin Andone. 2-3 (59’) Puado. 3-3 (90’+14) Puado.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:Omar, Ortuño, Calero, Toni Abad, Dario Dumic, Chapela. Keidi Bare.PÚBLIC:20. 773 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Ni de bon tros està fet. La segona divisió és molt llarga i tocarà remar fins al final si es vol assolir l’objectiu. L’Espanyol va rebre ahir el primer avís, ja que va estar a punt d’encaixar la primera derrota de la temporada contra un rival inferior però que va demostrar estar molt més encertat de cara a porteria. De fet, l’Eldenc, en el minut 15, ja guanyava 0 a 2, amb gols de Soberón i Chapela. En la segona part, les dianes de Braithwaite i Puado, per partida doble, van evitar un mal major. Especialment celebrat va ser el segon gol del barceloní, que va convertir en l’últim minut del temps afegit una pena màxima de Joel Jorquera sobre Keidi Bare. Un empat sobre la botzina que deixa sensacions amargues tenint en compte que els blanc-i-blaus van ser els clars dominadors i els que van disposar de les ocasions més clares. Nico Melamed (9’), amb un xut de falta directa, i Cabrera (90’), amb una rematada de cap, van estavellar la pilota al pal.

Amb aquest punt, després de sis jornades disputades, els de Luis García continuen invictes. Això sí, van perdre una oportunitat d’or per assaltar el lideratge després de l’ensopegada del rival directe, el Saragossa. Ahir no es va obrar el miracle.

Si haguéssim tingut més encert, el partit hauria acabat 6-3. L’equip ha generat moltes ocasions