Espanyol

Pólvora per marcar diferències

2a divisió A. L’Espanyol és l’equip més golejador de la categoria i acumula deu dianes en tres jornades

L’Espanyol necessita trobar més equilibri, regularitat i solidesa per evitar ensurts com el 0-2 amb què es va situar l’Amorebieta, abans de la remuntada blanc-i-blava (3-2) i els tres gols de l’Eldenc, també a l’Stage Front Stadium, salvats amb un punt gràcies a un gol de penal a ultimíssima hora (3-3) el dia que l’equip es podia posar líder. De moment, les primeres jornades en el retorn a plata han servit per mostrar que l’equip de Luis García té pólvora. És el conjunt més golejador de la categoria, amb una mitjana (2,33 gols per partit) difícil de mantenir. Tindrà un bon examen demà, perquè visita a l’Heliodoro Rodríguez López un Tenerife que només ha encaixat tres gols –dos diumenge passat a Gijón– i que ha acabat imbatut quatre de les sis jornades.

Esperant encara Keita Baldé –va jugar la recta final contra l’Amorebieta abans de perdre’s dos partits per lesió–, Pere Milla va debutar amb gol a casa però no hi ha tornat, i Braithwaite va fer diumenge el seu segon gol. El davanter més inspirat és Javi Puado, que s’ha embalat amb dos gols al camp del Llevant –el dia que Melamed també va fer doblet– i dos més al cap de vuit dies contra l’Eldenc. Puado n’ha fet prou amb dos partits seguits per igualar els quatre gols amb què va tancar la temporada 2021/22 (a primera) i és a tres dels set del curs passat (també a l’elit). Destaquen també els tres gols del central Fernando Calero, que ha assolit només de començar el curs el seu sostre golejador com a professional.

EL REPTE

El Tenerife, que ha acabat imbatut quatre partits, posa a prova demà la producció

LA XIFRA

2,33
gols per partit
de mitjana presenta l’Espanyol, màxim golejador de 2a A amb 14 dianes

EL MÉS INSPIRAT

Quatre gols en els dos últims partits han situat Puado com a màxim golejador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)