Espanyol

Luis García: “La pressió ja existia en la primera jornada”

L’Espanyol s’enfronta demà al Vila-real B amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva i mantenir-se en el liderat. Aquestes són les paraules de l’entrenador blanc-i-blau, Luis García, en la prèvia d’aquest duel que es disputa demà dilluns a les 21h.

Setmana exigent, amb tres partits

“Sí que ens condiciona. Són setmanes complicades. És molt important el tema de la recuperació, hidratació, descans... Tenim poc temps per preparar en l’entrenament el partit. No pots pràcticament entrenar perquè s’han de recuperar i compensar amb els jugadors que menys minuts han participat perquè estiguin disposats a poder competir”.

Líder en solitari. Hi ha més pressió?

“Aquesta pressió ja estava en la primera jornada. Quan vam empatar a Albacete semblava que tot era negatiu, i nosaltres sabíem que teníem molt clar com ho havíem de gestionar. Sabem la pressió d’estar a dalt, que t’exigeix estar al màxim sempre. Nosaltres tenim un camí molt ben marcat, amb les idees molt clares. S’ha de gestionar amb tranquil·litat i saber que queda moltíssim i hi haurà moments complicats. Però l’equip està mentalitzat amb el camí que té per davant”.

El rival, el Vila-real B

“Tots els partits són de tu a tu i els rivals tenen les seves armes. El Vila-real és un equip molt treballat, que vol proposar, i que a mesura que vagin passant les jornades s’aniran consolidant a la categoria. Porten cinc partits sense perdre. Serà un partit difícil i bonic per l’escenari i jugar contra el Vila-real. Tant de bo puguem fer un bon partit i sumar de tres un altre cop i que continuem creixent, que és importantíssim”.

Baixes per al partit

“Keidi Bare, Salvi i Roca no estaran. Torna Keita”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)