Espanyol

L’Espanyol surt escaldat de Vila-real

L’Espanyol ja no és el líder de segona. El conjunt blanc-i-blau ha estat escombrat (3-1) aquesta nit en el feu del Vila-real, en un enfrontament en què no ha comparegut i que no ha tingut pràcticament opció de poder emportar-se alguna cosa. Els pericos son ara segons, a punt del lideratge, que ocupa el Tenerife, i amb quatre equips trepitjant-li els talons a només 1 punts.

Ha començat malament el grup orientat per Luis García, que avui ha apostat per una línia de 5 al darrera, dos pivots i tres atacants. Ja a l’inici Pacheco ha hagut de fer dues intervencions miraculoses, però a la tercera no ha pogut fer res. Lekovic (13’), a la sortida d’un córner ha obert la llauna pels grocs. No ha respòs l’Espanyol, que ha vist com Jorge Pascual aprogitava una pèrdua d’Aguada per marcar un golàs des de froa de l’àrea.

Una acció aïlada abans del descans ha ficat als pericos dins del matx. Puado (41’) ha marcat en un mal refús de la defensa grogueta, però tot i anar 2-1, no ha estat a prop de l’objectiu l’Espanyol. A la segona meitat, de nou Pascual (70’), en un contraatac resolt també amb un altre golàs ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)