Espanyol

Una dupla golejadora

Espanyol. Martin Braithwaite i Javi Puado, amb 6 gols cadascun, són el màxim argument ofensiu de l’equip blanc-i-blau, que ha recuperat el lideratge

La victòria contra el Valladolid va permetre a l’Espanyol recuperar el lideratge de segona. Una posició de prestigi que s’explica, sobretot, per la faceta golejadora de l’equip blanc-i-blau. Els de Luis García han començat la temporada molt endollats de cara a porteria. Un nombre molt elevat de les ocasions de què disposen a l’àrea rival acaben amb la pilota al fons de la xarxa. Només hi ha hagut un partit, la derrota contra el Tenerife, on es van quedar amb el marcador a zero. Aquests grans registres els ha portat a ser l’equip més golejador de la divisió de plata, amb 22 gols repartits en sis jugadors (Calero, Pere Milla, Jofre, Salvi, Nico Melamed, Braithwaite i Puado). Aquests dos últims, amb sis dianes cadascun, destaquen sobre la resta. De fet, amb onze jornades de lliga disputades, són els segons màxims golejadors de segona. Només els supera el jugador del Burgos Curro Sánchez (8). L’Espanyol pot estar satisfet de tenir dues de les seves màximes referències en atac en la seva millor versió. I és que en una lliga tan ajustada com és la divisió de plata, les petites diferències es converteixen en or.

Els dos futbolistes estan demostrant un gran compromís amb aquests colors. Sorprèn, sobretot, l’actitud del danès, ja que en el passat mercat d’estiu va pressionar tant com va poder per abandonar la disciplina blanc-i-blava, ja que no volia jugar a segona. El seu desig es va frustrar, però lluny d’enfonsar-se sembla ser que ha canviat d’opinió i ara té entre cella i cella tornar l’equip a primera. Braithwaite ha participat en pràcticament tots els partits, només se n’ha perdut dos, i els seus gols han estat importants per sumar quatre victòries i esgarrapar un punt contra l’Eldenc.

Puado tampoc queda enrere. En aquest cas, compromès amb el club des del primer dia que es va certificar el descens, ha participat en nou partits, amb un doblet en dos. El davanter català va pel camí de superar el seu millor registre, que data del curs 2020/21, a segona i amb Vicente Moreno a la banqueta. En aquella ocasió va marcar 12 gols en 37 partits. Amb aquesta dupla golejadora, l’Espanyol pot somiar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)