Espanyol

En joc el lideratge de segona

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben el Leganés amb l’objectiu de reafirmar-se en la primera posició i distanciar-se dels seus perseguidors immediats

L’Espanyol enceta la dotzena jornada de lliga enfrontant-se al Leganés. En joc, el lideratge de segona. Primer i segon classificat es veuen les cares amb un objectiu molt clar, situar-se a la part més alta de la taula. Serà, doncs, un duel d’alta volada. Tots dos equips han guanyat els seus partits respectius i volen donar continuïtat a aquest bon moment per distanciar-se dels aspirants a pujar a primera, en una part alta de la classificació més ajustada que mai. Els blanc-i-blaus es van imposar en l’última jornada al Valladolid (2-0), mentre que el conjunt madrileny va golejar l’Amorebieta (6-0). Avui s’enfronta l’equip més golejador de segona amb el que menys gols ha encaixat. Veurem cap a on es decanta la balança aquest vespre a l’Stage Front Stadium.

En la prèvia d’aquest matx, l’entrenador de l’Espanyol, Luis García, va explicar com afronta l’equip aquest partit transcendental: “L’exigència és màxima. Com en qualsevol partit, hem de donar el millor de nosaltres. Sabem el rival que tenim al davant. Ha guanyat 6 a 0 i està fent molt bé les coses. No hi ha cap dubte de la seva fortalesa i del seu mèrit. Ningú els ha regalat res. Però nosaltres tenim les armes suficients per fer un molt bon partit i estic convençut que així serà. Convido la gent a venir-nos a ajudar per emportar-nos els tres punts i reforçar el lideratge.”

Per a aquest partit, Luis García no podrà comptar amb Omar, un dels jugadors revelació d’aquest inici de curs, que acumulava nou partits consecutius com a titular. El lateral dret es va fer una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerre en l’últim matx i estarà unes setmanes fora dels terrenys de joc. “Havia tingut un creixement molt gran, amb molta confiança i fent molt bé les coses tant en fase ofensiva com defensiva. Però crec que tenim mecanismes i perfils que es poden adaptar perfectament al que necessitem”, va explicar el tècnic asturià. En el lloc d’Omar entrarà Óscar Gil, l’altre lateral de la plantilla, que no sortia d’inici des de la segona jornada. Tampoc hi seran Pol Lozano ni Antoniu Roca.

L’Espanyol té a les seves mans una oportunitat d’or per donar un cop sobre la taula. En aquesta jornada, els sis primers classificats s’enfronten entre ells. La victòria contra el Leganés és, doncs, de màxima importància, ja que començaria a aplanar el camí cap a primera.

7 Partits guanyats 7

2 Partits empatats 1

2 Partits perduts 3

22 Gols a favor 18

11 Gols en contra 5

LA PRÈVIA

Tenim les armes suficients per fer un molt bon partit i emportar-nos els tres punts
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)