Espanyol

Gragera: “És una setmana diferent i la tenia marcada en el calendari”

El migcampista de l’Espanyol José Gragera ha comparegut davant dels mitjans per valorar el proper duel que disputaran els periquitos contra l’Sporting, l’anterior equip de l’asturià abans de fitxar pel seu actual club. Per al futbolista aquesta és una setmana especial i diferent que “tinc marcada en el calendari”.

Contra el seu exequip

“És una setmana diferent. Sempre que vaig a Gijón la rebuda és magnífica. Li guardo moltíssim afecte a l’afició i a l’equip”

El Molinón, escenari difícil

“És una motivació extra que no hagin perdut encara enguany per poder trencar aquesta estadística. Són un rival molt dur per com pressiona l’afició i molt ferms”

El seu paper dins l’equip

Respecte al seu rol a l’equip, en què encadena dues titularitats, el jugador ha insistit que el seu objectiu és “estar preparat” i demostrar a Luis García que pot comptar amb ell “més vegades”. Gragera ha revelat que “sabia” que l’oportunitat “arribaria pel treball diari” i la “confiança del cos tècnic”.

La darrera derrota

El migcampista ha recordat que “hi haurà derrotes” i ha apuntat que la temporada “és molt llarga, és un món”. “Nosaltres no dubtem, anem a mort amb la idea i ens entrenem per aconseguir sempre els tres punts”, afegia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)