Espanyol

Luis García: “No hem estat encertats ni en el penal”

Després que l’Espanyol caigués a El Molinón per 2-0, el tècnic blanc-i-blau Luis García ha fet les seves observacions sobre el partit:
Valoració partit
“Cal acceptar la derrota amb naturalitat. Quan vam caure a segona, sabíem que la categoria era molt complicada. Avui hem fet moltes coses bé per aconseguir alguna cosa més, però si el rival es posa per davant sempre és més complicat. En la primera part, hem generat situacions, hem sotmès el rival, i en el segon temps, ells s’han col·locat més enrere i nosaltres, a nivell ofensiu hem generat, però no hem estat encertats de cara a porteria”.
Punteria
“Ells han llançat dues o tres vegades a porteria i han marcat dos gols. Nosaltres, en canvi, no hem estat encertats ni en situació de penal. Les sortides marquen i són importants”.
Penal fallat
“Era una opció important per a nosaltres per poder ficar-nos en el partit i no ha estat possible, però l’equip estava fent bé les coses, teníem bones vigilàncies, però quan et marquen el 2-0al final has de descuidar una mica al darrere per mirar d’equilibrar el matx. No ha estat possible i cal seguir que això és molt llarg”.
Situació de l’equip
“Tranquil·litat màxima ara. Cal creure-hi més que mai en allò que fem i l’equip treballa i cal seguir endavant. Estem a la jornada 13 i cal tenir el cap fred i creure en aquests jugadors”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)