Espanyol

Galleda d’aigua freda al 97’

Espanyol. Un gol en pròpia porta de Javi Puado en l’última jugada del partit priva els blanc-i-blaus de sumar una victòria crucial

Espanyol 2 Eibar 2

ESPANYOL:Pacheco, S. Gómez, Victor Ruiz (Cabrera, 49’), Puado, Pere Milla (Salvi Sánchez, 76’), B. Oliván, Gragera (Óscar Gil, 82’), Jofre (Roger, 82’), Aguado, Edu Expósito (Ramon Ramos, 82’), Braithwaite.EIBAR:Luca, Berrocal, Sergio, Matheus (Unai Vencedor, 77’), Aketxe, Tejero (José Corpas, 66’), Bautista (Yanis Rahmani, 83’), Stoichkov, Rios (Cristian, 77’), Arbilla, Mario S (Konrad, 83’).GOLS:0-1 (6’) Jon Bautista. 1-1 (45’+2) Puado. 2-1 (56’) Puado. 2-2 (98’) Puado.ÀRBITRE:López Toca.T.G.:Álvaro Tejero,PÚBLIC:18.096 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Galleda d’aigua freda en el minut 97. Quan l’Espanyol ja tenia una victòria crucial a tocar, tot se’n va anar en orris per un gol en pròpia porta de Javi Puado, que va ser el gran protagonista de la nit pel millor, però també pel pitjor. El davanter barceloní va ser l’autor d’un doblet que va permetre capgirar la diana matinera de Jon Bautista, però a les acaballes del duel, en l’intent de refusar el perill en una jugada a pilota aturada de l’Eibar, va acabar introduint la pilota de manera accidental a la seva porteria.

La victòria hauria situat els blanc-i-blaus en la segona posició de manera provisional. Amb aquest empat, els de Luis García s’han de conformar amb la tercera posició, empatats a punts amb l’Sporting, que juga avui contra el Vila-real B. Així doncs, l’Espanyol, que va estar lluny d’exhibir la seva millor versió, no va poder posar fi a una ratxa negativa que els està condemnant. Ja són tres partits consecutius sense sumar els tres punts, i els seus rivals directes en la lluita per l’ascens no fallen.

L’Eibar, amb un joc molt directe, va sortir agressiu i en la segona arribada ja es van avançar en el marcador (6’) amb una rematada de Bautista imparable per a Pacheco. Amb aquest gol encaixat, l’Espanyol va continuar patint, però a poc a poc es va anar aproximant a l’àrea rival i van trobar el premi en el temps afegit del primer temps. Puado va aprofitar una assistència de la mort de Jofre per igualar el duel. Després de la represa, el barceloní va ser l’encarregat de xutar un penal a favor i tampoc va fallar des dels onze metres (56’). El conjunt basc no va abaixar els braços, i va disposar de bones ocasions fins que va arribar el gol que situaria les taules en el marcador. Cop molt dur per a un equip que no aixeca el cap.

ELS VESTIDORS

El final del partit ha estat cruel, però hem de donar valor a l’esforç que ha fet l’equip
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)