Espanyol

Un punt insuficient

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’encallen contra l’Osca en l’estrena de Luis Miguel Ramis a la banqueta i encadenen quatre jornades consecutives sense guanyar

Osca 1 Espanyol 1

OSCA:A. Fernández, M. Loureiro (Vilarrasa, 68’), Javi Mier (Lombardo, 68’), Gerard (Tresaco, 89’), Javi, Joaquín (Hugo Vallejo, 73’), Juanjo Nieto, Pulido, Blasco, Sielva, Obeng (Bolívar, 68’).ESPANYOL:Pacheco, S. Gómez, Cabrera, Puado, Pere Milla (Keita Balde, 86’), Brian Oliván (Ramon, 45’), Gragera, Sánchez (Jofre, 60’), Edu Expósito (Keidi Bare, 60’), Braithwaite, Omar El Hilali (Oscar Gil, 86’).GOLS:0-1 (54’) Puado. 1-1 (78’) Vilarrasa.ÀRBITRE:Fuentes Molina.T.G.:Brian Oliván, Edu Expósito, Blasco, Gerard Valentín, Keidi Bare, Oscar Gil.PÚBLIC:7. 303 espectadors a El Alcoraz.

L’era Luis Miguel Ramis va arrencar amb un empat insuficient contra l’Osca. No va ser l’estrena somiada pel tècnic tarragoní, que va veure com els seus jugadors feien un partit molt fluix contra un equip instal·lat a la part baixa de la taula. L’Espanyol va deixar unes sensacions que no conviden a l’optimisme i que fan palès que hi ha molta feina per fer si es vol redreçar el rumb. Imatge molt dolenta dels blanc-i-blaus, que en cap moment van proposar res en el joc i que durant els 90 minuts només van xutar una vegada entre els tres pals. D’aquí va arribar l’únic gol del conjunt català. Va ser de Javi Puado des del punt de penal en el minut 54. Els periquitos no van saber resistir, i en el minut 78 Vilarrasa va situar l’empat definitiu. Un punt i encara gràcies. Van ser els aragonesos els que fins al darrer instant van dominar i van transmetre més sensació de perill, però al davant es van trobar amb un Pacheco que es va vestir d’heroi per salvar l’equip de la derrota. L’Espanyol encadena quatre partits consecutius sense guanyar i les places d’ascens directe continuen lluny.

El primer onze de Ramis no va suposar cap revolució respecte a l’últim duel amb Luis García a la banqueta. Les novetats van ser l’entrada d’Omar, ja recuperat de la lesió, i Salvi com a extrem dret. Això sí, es va veure un canvi en l’estil de joc, amb un bloc molt més defensiu i bolcant l’atac per les ràpides transicions dels extrems.

L’Osca, sense fer res d’especial, va aconseguir ràpidament i amb molta facilitat el control del partit, arribant constantment a la porteria rival. Tot i això, no disposaven d’ocasions clares per obrir la llauna. Tampoc l’Espanyol, que va sortir molt espès i no va disposar de la primera oportunitat fins al minut 26, amb una rematada des de la frontal de Salvi que va marxar per sobre del travesser.

Després de la represa, els blanc-i-blaus van sortir més endollats, i en el minut 50 va arribar el premi. L’àrbitre va xiular penal a favor dels periquitos per una rematada de cap de Braithwaite que va acabar impactant a les mans de Blasco. Puado va ser l’encarregat de xutar des dels onze metres i no va fallar. Aquesta diana va esperonar l’Osca, que no va parar d’assetjar la porteria defensada per Pacheco, fins que en el minut 78 Vilarrasa va aprofitar una gran assistència de Pulido per enviar la pilota al fons de la xarxa i situar l’empat definitiu. Jofre va vorejar la victòria en el minut 88.

Ens ha faltat molta més agressivitat i contundència defensiva, i amb pilota hem estat molt precipitats. El partit no és bo