Espanyol

Ramis: “Hem de poder guanyar a fora”

L’Espanyol ha canviat la dinàmica amb l’arribada de Luis Miguel Ramis a la banqueta, i és que amb el tècnic tarragoní els blanc-i-blaus han sumat set dels nou punts possibles i s’han tornat a col·locar en la lluita per l’ascens directe, aprofitant les dues victòries consecutives a casa. L’objectiu ara és el de guanyar a fora, cosa que l’Espanyol no aconsegueix des de la novena jornada al camp del Cartagena. La primera oportunitat serà aquest divendres al camp d’un Oviedo que ve en dinàmica ascendent després d’haver perdut només un dels últims deu partits. Aquest matí el tècnic Luis Miguel Ramis ha analitzat aquest partit en la roda de premsa prèvia.

Les baixes

“Víctor Ruiz i Nico Melamed són baixes segures i la resta estan disponible tot i alguna molèstia que no és preocupant. Ens queda l’entrenament d’avui i el de demà abans de jugar, però en principi estan tots bé.”

L’operació de Melamed

“M’han dit que l’operació ha anat bé. És una de les dues opcions que hi havia. Ha seguit un tractament durant quinze dies i al final s’ha considerat que era la millor opció. Hem d’estar amb ell i desitjar que es recuperi com abans millor. Comença una nova etapa mental per ell per recuperar-se i ajudar-nos quan estigui bé. El temps no el podem dir encara.”

L’adaptació a la idea

“Sempre hi ha el que un espera i el que passarà. Al meu cap esperava que anessin agafant i continuïn agafant el que volem d’ells. És un treball de dies, setmanes i de reforç en els partits. Esperava que anés així, però és un procés llarg. Treballem en el dia a dia per a que entenguin el missatge de la manera més nítida possible i hi ha coses que estem veient, però hem de continuar.”

Els resultats a fora

“Tinc especial interès en que puguem guanyar a fora de casa. Ha de ser així. Hem de mantenir una continuïtat en el que fem sabent que els equips es fan forts a casa. El camp de l’Oviedo sempre és difícil i dels últims cinc partits n’han guanyat quatre i empatat un. Això parla del potencial que té l’Oviedo. Hem de respondre a això. Volem veure un equip que reflecteixi al camp el que hem vist a casa.”

La dinàmica de l’Oviedo

“Han crescut i han millorat en la construcció del joc. És un equip amb alternatives, qualitat individual a totes les línies, que té gol i és agressiu. Espero un partit molt competit i en el que haurem de fer moltes coses bé per guanyar. L’equip està demostrant personalitat i això ens ajudarà. Hi haurà fases en què haurem de cedir el domini, però els hem d’exigir. Tots els minuts són importants perquè si t’adorms un moment al camp de l’Oviedo et pot costar el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)