Espanyol

L’Espanyol cau derrotat contra l’Oviedo en un partit molt fluix dels blanc-i-blaus (2-0)

L’Espanyol ha caigut derrotat contra l’Oviedo (2-0) en un molt mal partit dels blanc-i-blaus, que s’han vist superats des del primer instant per la intensitat i ritme del conjunt asturià. Amb aquesta derrota, els periquitos han perdut l’oportunitat de situar-se provisionalment en zona d’ascens directe.

En els primers instants del matx no hi ha hagut un dominador clar, tot i que ha estat l’Oviedo el que ha començat proposant més davant un Espanyol que esperava el seu moment. Cap dels dos conjunts regalaven l’esfèrica, amb la ment posada en l’àrea rival. Han estat els de Luis Carrión els que han disposat de la primera ocasió més clara en el minut 11, quan Calero ha regalat la pilota a Borja Bastón i aquest ha engaltat un xut creuat que ha sortit fregant el pal. L’equip asturià, poc després, ha tornat a perdonar amb una rematada de Sebas Moyano a mig metre de la porteria que miraculosament no ha entrat al fons de la xarxa. L’Espanyol, amb nul·la producció en atac fins aleshores, no ha xutat entre els tres pals fins al minut 27, amb una rematada de Braithwaite des de la frontal que ha refusat Román. Els periquitos, que estaven jugant amb foc, han vist com els asturians s’avançaven en el marcador en el minut 30 després de superar amb certa facilitat la pressió dels blanc-i-blaus. Masca ha rematat amb el cap al primer cap després d’una centrada de Moyano. Edu Expósito ha estat a punt d’igualar el matx en el 39’, amb una fuetada des de dins l’àrea que ha obligat a Leo Román a lluir-se. A l’altra àrea, Pacheco ha salvat el segon amb un xut potent de Jimmy en l’última jugada de la primera part.

A la represa, Ramis ha mogut peces amb l’objectiu de remuntar el duel. Han entrat Aguado i Oscar Gil per Omar i Keidi Bare. Amb aquests canvis, l’Espanyol ha fet un pas endavant, fent-se amb la possessió i assetjant amb més insistència l’àrea rival. Edu Expósito (54’) i Gragera (57’) han tingut a les seves botes el gol de l’empat. En un matx d’anades i tornades, Masca també ha perdonat amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal. Aguado s’ha posat l’equip a l’esquena, sent l’artífex de totes les jugades dels periquitos. Però ni així han aconseguit capgirar el marcador. Colombatto ha liquidat el duel amb el segon gol en el temps afegit (91’). Derrota merescuda pel que s’ha vist sobre el terreny de joc. Fa gairebé dos mesos que l’Espanyol no guanya fora de casa. Toca pensar en la copa. Dimarts que ve contra el Valladolid.