Espanyol

L’Espanyol no falla contra el Valladolid i avança als setzens de copa (3-1)

L’Espanyol serà al bombo de dimarts que ve dels setzens de final de la copa. Un doblet de Jofre (24’ i 43’) i un gol de Puado en el temps afegit (96’) ha permès als blanc-i-blaus superar al Valladolid (3-1), rival directe per l’ascens, amb una actuació prou convincent i solvent. Sala havia escurçat distàncies en el minut 81. En aquest duel, Luis Miguel Ramis ha revolucionat l’onze, amb nou canvis respecte a la desfeta a Oviedo. Només han repetit Cabrera i Keidi Bare. Una victòria doncs, que permet als periquitos continuar vius en aquesta competició i agafar confiança i embranzida per al matx de divendres contra el Saragossa.

El Valladolid ha estat el dominador en els primers instants del matx, fent-se amb la possessió de la pilota i arribant a l’àrea rival. Joni Montiel ha estat el primer a provar-ho amb un xut tímid des de la frontal (1’) que no ha trobat porteria. L’Espanyol, per la seva banda, esperava al darrere i els hi costava sortir amb la pilota controlada. En el minut 11, Joan García ha estat providencial evitant la primera diana amb una aturada miraculosa sobre la mateixa línia de gol després d’una rematada de cap de Gustavo Henrique. En la primera oportunitat més clara, però, els periquitos no han perdonat. Jofre Carreras ha avançat al quadre català amb un xut potent al primer pal que ha superat a John Victor (24’). Màxima efectivitat en la primera rematada entre els tres pals. Amb aquest gol, els de Luis Miguel Ramis han fet un pas endavant, imprimint molta més velocitat en les seves jugades. Així ha arribat el segon gol. El protagonista ha estat el mateix. Jofre, lliure de marca, ha rematat a la perfecció una gran centrada de Salvi des de la banda dreta (43’) per situar el 2 a 0 en el marcador abans de marxar al descans.

Al començament de la represa, Joan Garcia ha tornat a lluir-se amb una altra mà miraculosa sobre la línia. I és que el Valladolid ha tornat a sortir sobre la gespa més ben plantat. Els de Pezzolano, però, no aconseguien colpejar, i els blanc-i-blaus han anat agafant confiança amb possessions llargues per controlar el duel i evitar que el Valladolid escurcés les distàncies. A vuit minuts pel final, però, Sala ha posat emoció a l’eliminatòria (82’). Quan més estaven patint els periquitos, ha arribat el gol de Puado (96’) per certificar l’accés als setzens de final de la copa.