Espanyol

Punt agònic i insuficient

Espanyol. L’expulsió de Calero en el minut 57 va condicionar un partit en què els periquitos s’havien avançat amb un gol d’Expósito

Espanyol 1 Saragossa 1

ESPANYOL:Pacheco, Oscar Gil (Omar, 46’), Calero, Cabrera, Puado, Brian Olivan, Gragera (Pol Lozano, 46’), Jofre (Pere Milla, 46’), Aguado (Keidi Bare, 62’), Edu Expósito (S. Gómez, 62’), Braithwaite.SARAGOSSA:Rebollo, Jair Jr (Sergi Enrich, 69’), Francés, German, M. Aguado (Jaume, 87’), Maikel (Bermejo, 69’), Francho, Mouriño, Fran Gamez, Mollejo (Manu Vallejo, 72’), Toni Moya.GOLS:1-0 (54’) Edu Expósito. 1-1 (73’) Manu Vallejo.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo.T.G.:Óscar Gil, Pol Lozano, Jair Jr, M. Aguado, Toni Molla.T.V:Calero (vermella directa).PÚBLIC:21. 993 espectadors a l’Stage Front Stadium.

Empat agredolç contra el Saragossa. L’Espanyol tenia l’oportunitat de sumar la quarta victòria consecutiva a casa i situar-se provisionalment en posicions d’ascens directe. No va poder ser. El triomf es va escapar per detalls. Edu Expósito va avançar els blanc-i-blaus amb una excel·lent rematada de cap des del punt de penal (54’), però poc després tot se’n va anar en orris. Calero va ser expulsat amb targeta vermella directa per una forta entrada en una pilota dividida en què va arribar tard, i el conjunt aragonès ho va aprofitar per igualar el matx amb una diana de Manu Vallejo (73’). Amb un home menys durant més de mitja hora de partit, els de Luis Miguel Ramis van saber resistir, alhora que tampoc van renunciar a buscar el gol de la victòria. El marcador, però, ja no es va moure més. Un resultat bo pel que es va viure en els darrers compassos del duel, però insuficient si es té en compte al que aspira aquest equip. Tantes oportunitats desaprofitades es poden acabar pagant molt cares.

L’Espanyol, amb les novetats d’Óscar Gil, Aguado i Jofre respecte de l’últim partit de lliga, va sortir amb una marxa més, aconseguint la possessió de la pilota i buscant amb insistència l’àrea del rival. Els blanc-i-blaus, però, es mostraven precipitats amb la pilota als peus i no aconseguien generar ocasions clares de perill. Amb el pas dels minuts, el Saragossa va anar equilibrant el duel i, de fet, van ser els primers a avisar (18’) amb un míssil de Toni Moya des de la frontal que va marxar desviat per ben poc. Expósito va disposar de l’única ocasió en tota la primera part amb un xut llunyà que tampoc va veure porteria (31’).

Després de la represa, Ramis va moure la banqueta amb un triple canvi, que va sacsejar el duel. Expósito va aprofitar una gran assistència de Brian Oliván per avançar els seus, però l’expulsió de Calero va facilitar l’empat del Saragossa. En el minut 83, Pacheco es va vestir d’heroi amb una mà miraculosa per evitar una derrota que hauria fet molt mal.