Espanyol

Visites especials a infants hospitalitzats

L’Espanyol ha fet la tradicional visita als hospitals. Jugadors i jugadores, membres del consell d’administració, ambaixadors, professionals del club i representants de la Fundació, FCPE i Voluntaris s’han desplaçat a la clínica Corachan i a l’Hospital de Nens per compartir el temps amb els més petits.

El conseller Rafa Marañón ha encapçalat la representació que ha visitat la clínica Corachan. L’han acompanyat els jugadors del primer equip Leandro Cabrera, Javi Puado i Omar El Hilali, les jugadores María Lara i María Barquero, l’ambaixador Raúl Longhi, el cap dels serveis mèdics, Narciso Amigó, el patró de la Fundació, Josep Lluís Masriera , el president de la FCPE, Ton Roig i Isabel Sánchez (voluntaris RCDE). A l’Hospital de Nens, la comitiva ha estat formada pel representant de les relacions institucionals esportives, Joan Capdevila, els jugadors del primer equip Sergi Gómez, Keita Balde, Nico Melamed i Pol Lozano, les jugadores Carol Marín i Lucía Vallejo , l’ambaixador Toni Blanch, el metge del primer equip Enrique Pérez, el patró de la Fundació, Xavier Gibert, Silvia Rodríguez (FCPE) i Victor Sospedra (Voluntaris RCDE). A més de l’afecte dels jugadors i jugadores, els infants han estat obsequiats amb regals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)