Espanyol

L’Espanyol, eliminat

El camí de l’Espanyol a la copa s’ha acabat als setzens de final. En un partit molt igualat contra el Getafe, el conjunt blanc-i-blau ha perdut (0-1) amb un gol de Luis Milla al minut 87 i ha quedat eliminat de la competició.

En la primera part, l’Espanyol és qui ha tingut les ocasions més clares. Braithwaite que ha xutat a porta buida i un defensa li ha tret sota pals i Jofre Carreras, amb un bona rematada ben aturada per Soria, han protagonitzat aquestes oportunitats. Abans del descans, el Getafe ha advertit amb un xut de Greenwood davant de Joan García que ha marxat fregant el pal.

Després del descans, el Getafe ja ha dominat més i li ha posat en més problemes als pericos. Els de José Bordalás han arribat amb més assiduïtat sobre la porteria dels blanc-i-blaus. Però això han estat els primers compassos del segon temps, perquè en el final, han estat els de Ramis els que més arribades han fet. Tot i això, quan la pròrrogova treia el cap els pericos han sucumbit. Luis Milla (87’) ha recollit una passada d’Enes Unal i ha decidit l’enfrontament.