Espanyol

Fins aquí; adeu a la copa

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau finalitza el seu camí en la competició en els setzens de final, després de perdre contra el Getafe en un duel igualat decidit en el minut 87 per un gol de Luis Milla

Espanyol 0 Getafe 1

ESPANYOL:Joan García; Omar El Hilali, Sergi Gómez, Calero, Ian Forns (Brian Oliván, 89’); Jofre Carreras (Puado, 65’), Aguado (Salvi Sánchez, 65’), Pol Lozano (Keidi Bare, 89’), Edu Expósito; Braithwaite i Pere Milla.GETAFE:David Soria; Juan Iglesias, Gastón Álvarez, Alderete, Diego Rico (Mitrovic, 86’); Carmona (Óscar Rodríguez, 46’), Luis Milla, Maksimovic, Greenwood; Mayoral i Latasa (Enes Unal, 65’).GOLS:0-1 (87’) Luis Milla.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús).T.G.:al local Omar El Hilali; i als visitants Gastón Álvarez i Óscar Rodríguez.T.V.:cap.PÚBLIC:15.197 espectadors al Front Stage Stadium.

Els setzens de final. Aquesta és l’última estació de l’Espanyol en la copa, de la qual va ser eliminat ahir pel Getafe, contra qui va perdre (0-1). Tot i això, el conjunt dirigit per Luis Miguel Ramis va oferir una bona imatge, i va competir de tu a tu contra el vuitè de la primera divisió, però va acabar sucumbint quan el duel s’encaminava a la pròrroga, en el minut 87, amb una diana de Luis Milla. Ara el conjunt periquito se centrarà en el seu objectiu verdader: l’ascens. Actualment és cinquè a segona divisió, a tres punts dels d’accés directe a la màxima categoria.

Al Front Stage Stadium ahir, doncs, el duel va estar molt igualat. L’equip entrenat per José Bordalás no es va guardar res, no va fer rotacions ni el porter David Soria, i Ramis també va treure un onze força titular, amb l’entrada de Joan García sota els pals i del debutant Ian Forns al lateral esquerre, que va protagonitzar una molt bona actuació. Hauria pogut avançar-se el conjunt blanc-i-blau en el primer temps amb dues clares ocasions de Braithwaite i Jofre Carreras, però cap dels dos va encertar, i pels azulones Greenwood va advertir, però tampoc va afinar. Després del descans, tots dos equips van tenir el seu moment, sense acabar de finalitzar res i quan ja s’acabava el partit, Luis Milla (87’) va recollir una passada d’Enes Ünal a l’àrea per decidir l’enfrontament i dir a l’Espanyol que fins aquí en la copa.

ELS VESTIDORS

En el partit d’avui contra el Getafe he vist algunes coses del que vull que sigui aquest equip
Luis Miguel Ramis
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)