Espanyol

Ramis: “Tots estan amb ganes de reivindicar-se”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha reafirmat l’optimisme i el convenciment que hi ha dins l’equip per aconseguir l’ascens, començant pel partit de demà contra el Racing de Ferrol, segon classificat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Les aspiracions en la lliga

“Sempre he intentat donar missatges optimistes. Bastant pessimisme hi ha al nostre voltant. Nosaltres estem convençuts. No perquè tinguem obligació de dir-ho, sinó perquè sentim que ha de ser així i tenim el compromís i la responsabilitat per fer-ho. Estem treballant bé i demà hem de donar resposta a tot això”.

La importància del partit

“No hem de deixar-nos punts. Hem d’aprofitar tots els partits. El de demà és el més important perquè és el que toca. Anem amb responsabilitat i sabent que estem a un partit d’entrar en la zona d’ascens directe. Tenim confiança i energia. L’equip està treballant molt bé des que hem tornat: estan tots concentrats, atents, amb ganes de reivindicar-se, sumar i veure’s més amunt del que estem. Això farem a Ferrol, sempre amb humilitat i respecte cap a un rival que ho està fent molt bé”.

Racing de Ferrol

“Són estadístiques i són positives per a ells. Els resultats són conseqüència del bon treball. És un equip fort, amb bons ritmes de circulació i que té molta confiança. Es veuen a prop de l’objectiu que s’havien marcat a principi de temporada. Segurament, pensaven que els costaria més. Això els fa estar més atrevits i amb confiança. L’afició també empeny i estan formant un corrent potent. Per això s’estan fent molt forts a casa, però són números”.

Pessimisme extern

“Per què? Pel nivell d’exigència del club. Tot el que no sigui estar a dalt, és un problema. És normal. Facis les coses bé o no, sempre hi haurà un ’però’. Però estem preparats i no ens afecta. Ens reforcem amb la crítica. El vestidor té clar què ha de fer. Veig l’equip amb energia per poder fer un pas endavant”.

El mercat

“Està obert i la direcció esportiva i el cos tècnic estem en contacte permanent. No hem d’oblidar que la propietat ha d’autoritzar-ho tot. Si podem comptar amb algun recurs més, estarà bé. En això s’està treballant. Però soc optmista”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)