Espanyol

L’hora de la veritat

Espanyol. Duel contra un rival directe en la lluita per l’ascens

Eliminat de la copa, l’Espanyol ja no té excuses. L’equip de Luis Miguel Ramis pot centrar tots els seus sentits en l’objectiu que té aquesta temporada: tornar a la primera divisió. Una tasca que obliga els blanc-i-blaus a millorar la seva versió i la dinàmica que arrosseguen. L’Espanyol no guanya en la lliga des del 26 de novembre, quan va derrotar l’Alcorcón per 2-0. Des de llavors, una derrota i tres empats.

El 2024 de veritat, comença avui. I no és contra un rival qualsevol. Els de Ramis visiten (21h) A Malata, el camp del Racing de Ferrol, un dels equips revelació del curs i que ara mateix és un dels grans candidats a l’ascens. Els gallecs són segons a dos punts del Leganés i no han perdut ni un sol partit a casa. Per tant, serà un test exigent per a l’Espanyol, que necessita tornar a sumar de tres en tres si vol aconseguir tornar a primera. “No hem de deixar-nos punts. Sabem que estem a un partit d’entrar en la zona d’ascens directe. Tenim confiança. Estan tots concentrats, amb ganes de reivindicar-se i veure’s més amunt del que estem”, va afirmar Ramis. Per a aquest partit, el tècnic compta amb Cabrera i Víctor Ruiz. En canvi, més enllà dels lesionats i sancionats, s’han quedat a casa Ramon Ramos i Lazo, a la rampa de sortida.

10 Partits guanyats 9

7 Partits empatats 7

4 Partits perduts 5

29 Gols a favor 34

23 Gols en contra 24

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)