Espanyol

El deure de sumar a fora

Espanyol. El conjunt català visita l’Eldenc amb l’obligació de sumar els tres punts i trencar la mala dinàmica lluny de l’Stage Front Stadium (14 h)

L’Espanyol visita l’Eldenc en el nou Pepico Amat, un estadi renovat visitat per un conjunt blanc-i-blau que necessita trencar la mala dinàmica a domicili (14 h, LaLigaTV Hypermotion). Els de Lluís Miquel Ramis tindran les baixes confirmades de Javi Puado per lesió i Omar, sancionat, juntament amb la ja coneguda absència de Nico Melamed. La resta de la plantilla està disponible i amb la idea ferma de revertir els mals resultats que han encadenat lluny de casa, ja que des del 5 d’octubre del 2023, contra el Cartagena (0-2), els catalans no han estat capaços de sumar els tres punts.

A l’onze de Ramis es preveuen pocs canvis, sobretot en defensa. Oliván per l’esquerra i Óscar Gil per la dreta seran els laterals titulars, la parella de centrals estarà formada per Sergi Gómez i Calero, molt consolidats a l’onze. A la línia del mig del camp, l’únic dubte que es pot generar és a l’extrem dret amb l’entrada de Salvi o Jofre Carreras per donar profunditat a l’equip. L’Eldenc, situat a la meitat baixa de la taula, és a només 8 punts dels catalans tot i tenir molts equips entremig. El conjunt de Ramis sap que una victòria els consolidaria entre els cinc primers llocs. Un fet important que així valorava el tècnic tarragoní: “Un triomf ens aniria molt bé i veure’ns en ascens directe reforçaria la nostra mentalitat”, deia Ramis abans de la cita a Elda avui al migdia.

7 Partits guanyats 10

9 Partits empatats 8

7 Partits perduts 5

30 Gols a favor 36

33 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

Jugar a fora no és cap pressió afegida, tenim el que tenim, que ja és suficient per tenir tensió
Crec que fins d’aquí a 5 o 6 jornades no es veuran diferències importants
Lluís Miquel Ramis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)