Espanyol

L’Espanyol no respon a fora i perd (3-2) contra l’Eldense

L’Espanyol no va a domicili. No hi guanya des del 5 d’octubre, quan va imposar-se (0-2) al Cartagena. Avui tenia una nova oportunitat per retrobar-se, però l’ha malbaratat, amb claredat al feu de l’Eldense, on ha perdut (3-2) amb tota justícia. Ha tingut molts problemes per generar en atac i els dos gols marcats ho palesen; un ha estat un autogol dels locals i l’altre de penal marcat per Braithwaite.

Ja no ha iniciat bé la tarda pels pericos al Pepico Amat perquè Chapela (9’) ha avançat als d’Elda. Tot i això, els blanc-i-blaus han aconseguit remuntar amb un gol en pròpia porteria de Piña (19’) i una diana de penal de Braithwaite (45’). La primera part però, ha tingut descompte generós, ha acabat amb diana de l’Eldense, de nou Chapela (45’+14’) ha empatat.

En la segona meitat, l’equip entrenat per Luis Miguel Ramis no ha respòs tampoc i l’Eldense ha colpejat. Sergio Ortuño (55’) ha fet el 3-2, amb el qual s’ha acabat el partit ja que els blanc-i-blaus no han aconseguit trobar la manera de fer mal i acostar-se a l’empat. L’Espanyol queda a 7 punts del lideratge, però, en llocs de play-off és a 3 del segon que també dona accés a les places d’ascens directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)