Espanyol

A domicili, no hi ha manera

Espanyol. El conjunt periquito va tornar a caure com a visitant, ahir al feu de l’Eldenc

Eldenc 3 Espanyol 2

ELDENC:Álvaro Acebes, Toni Abad, Dumic, Iñigo Piña, Marc Mateu, David Timor (Pedro Capó, 90’), Sergio Ortuño, Clemente (Cris Montes, 90’), Àlex Bernal (Juanto Ortuño, 84’), Iván Chapela (Mo Dauda, 72’) i Mario Soberón (Joel Jorquera, 84’).ESPANYOL:Pacheco, Óscar Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Oliván, Pol Lozano, Aguado (Keita Balde, 56’), Sánchez (Keidi Bare, 56’), Edu Expósito (Jofre, 9’), Pere Milla i Braithwaite.GOLS:1-0 (9’) Iván Chapela. 1-1 (19’) Iñigo Piña (p.p.). 1-2 (45’) Braithwaite (p.). 2-2 (45’+14’) Iván Chapela. 3-2 (55’) Sergio Ortuño.ÀRBITRE:González Esteban (col·legi basc).T.G.:als locals David Timor i Iñigo Piña; als visitants Braithwaite i Brian Oliván.T.V.:cap.

L’Espanyol no funciona a domicili. No hi guanya des del 5 d’octubre, quan va imposar-se (0-2) al Cartagena, i ahir, que tenia una nova oportunitat per retrobar-se a fora al feu d’un recent ascendit, l’Eldenc, la va malbaratar i va perdre (3-2) amb tota justícia oferint una versió pèssima. L’equip entrenat per Luis Miguel Ramis va tenir molts problemes per generar en atac i els dos gols marcats ho palesen; l’un va ser un autogol dels locals i l’altre va ser de penal marcat per Braithwaite, en l’únic xut a porteria que va fer en el partit. I, en defensa, tampoc va estar fi; les tres dianes encaixades neixen d’una pilota aturada en contra.

Ja no va començar bé la tarda per als periquitos al Pepico Amat perquè Chapela (9’) va avançar els d’Elda aviat. Tot i això, els blanc-i-blaus van remuntar el gol en pròpia porteria de Piña (19’) i la diana de penal de Braithwaite (45’). La primera part, però, va tenir un descompte generós, a causa de les múltiples interrupcions, va acabar sent de 18 minuts, durant els quals Chapela (45’+14’), de nou, va empatar per l’Eldenc. Després del descans, els periquitos no van oferir cap resposta i els locals van colpejar via Sergio Ortuño (55’), que va fer el gol definitiu. L’Espanyol veu com té el setè, a només un punt.

ELS VESTIDORS

És un partit dolent, com els que estem fent fora de casa. Ens hem de posar les piles
Luis Miguel Ramis
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)