Espanyol

Necessitat imperiosa

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que amb la jornada iniciada ja no és en llocs de ‘play-off’ i que només ha guanyat un dels set darrers partits, rep el Llevant

Urgències en l’Espanyol que necessita guanyar ja. I és que el conjunt orientat per Luis Miguel Ramis, que en les darreres set jornades de lliga només ha aconseguit un triomf, està encallat. El campionat, com sempre és la segona divisió A, està igualadíssim i aquests resultats han allunyat l’Espanyol dels llocs d’ascens directe, l’objectiu, encara que més per posicions que no pas per punts. Malgrat tot, el clima d’inquietud regna en l’entorn blanc-i-blau, que veu ara com un equip que no acaba de rutllar podria acabar aquesta jornada fora del play-off, un mínim per a la que és la plantilla més cara de la categoria.

En aquesta situació, per sota del sisè ara mateix, rep el Llevant, aquesta tarda (18.30 h) a l’estadi Front Stage. “Tenim una il·lusió tremenda pel partit i la necessitat de tirar-lo endavant”, va assegurar en la prèvia Ramis, també en una delicada situació, més qüestionat que mai. Tot el que no sigui una victòria avui posaria el preparador entre les cordes.“He estat destituït des de diumenge passat –va dir, crític amb els mitjans de comunicació–. Soc optimista amb aquest equip. Això no m’ho traureu. No cauré en la negativitat; no ho faré. Tinc molt clar què vull de l’equip i els jugadors, també, i ho hem de desenvolupar. No cauré en l’obscuritat, ni en el pessimisme”, va indicar el tarragoní, que va lloar el rival: “El Llevant és un gran equip amb molt bones individualitats i candidat per ser a dalt. I ho lluitarà. Serà un partit de tu a tu i esperem imposar-nos.”

Per al duel, l’entrenador té el dubte de Brian Oliván, que ahir va entrenar-se al marge del grup, i les baixes segures dels lesionats Edu Expósito, Melamed i Puado. A canvi, disposa de la novetat de Rubén Sánchez, repescat aquesta setmana del Mirandés. No hi serà Ramon, que va desvincular-se del club abans del tancament de mercat. Pel què fa al rival, els granota també han tingut moviments en aquesta finestra d’hivern: han perdut a Rubén Vezo, però han incorporat a Nikola Maras.

L’equip entrenat per Javi Calleja empeny, a només un punt de l’Espanyol, a què superaria si s’hi imposés. “M’espero un rival que sortirà amb una intensitat màxima; més després del que estan vivint. Hem d’igualar aquesta intensitat. Si ho fem, tindrem les nostres possibilitats”, va manifestar el tècnic.

10 Partits guanyats 9

8 Partits empatats 10

6 Partits perduts 5

38 Gols a favor 31

28 Gols en contra 29

LA PRÈVIA

Ramis, més qüestionat que mai, podria veure compromès el càrrec en cas de no guanyar
Soc optimista. No cauré en la negativitat; no ho faré. Tinc molt clar què vull de l’equip
Luis Miguel Ramis
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)