Espanyol

Ramis: “És obvi que esperem més dels jugadors a fora de casa”

Espanyol

Luis Miguel Ramis ha acabat avui molt frustrat per la derrota del seu equip a El Sardinero, perquè el primer gol ha arribat abans del minut 1 de partit i perquè el segon ha arribat per un greu error individual del central Víctor Ruiz. Massa concessions d’un equip que no guanya lluny de Cornellà des del 5 d’octubre. El tècnic ha estat dur en roda de premsa:

Exigeix més als jugadors

“Els jugadors ens segueixen. Els veig treballar al dia a dia. Després no ens surten les coses. És obvi que esperem més dels jugadors fora de casa. El responsable sóc jo. Queden jornades per endavant. Hem d’arribar forts al tram final de temporada”.

Un problema de futbol

“Avui sí hem tingut un problema de futbol, la setmana passada no. Després d’un partit així tampoc no cal incidir gaire. Per unes coses o per unes altres no ens sentim còmodes a fora. Hem de continuar treballant, estem segurs que arribarem on volem. He d’enviar bons missatges a la plantilla per treure bons resultats. Volem sumar independentment del com. Ara el que toca és escoltar, veure, callar i treballar”.

Autocrítica

“Jo m’equivoco en tot. Sóc el responsable. Ens falta molta intensitat. Som un equip que amb pilota tenim bones qualitats però sense ens costa defensar. El nostre moment encara han d’arribar, encara que ara es vegi molta foscor. Ens cal competitivitat màxima”

La lesió de Sadik

“És una lesió muscular a l’isquiotibial. No ha estat un canvi tàctic, tenia problemes als isquis”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)