Espanyol

Ultimàtum

Espanyol. Tot el que no sigui guanyar deixaria Ramis i l’equip en una situació encara més delicada

Màxima tensió en la parròquia blanc-i-blava. L’Espanyol afronta aquesta nit contra el Mirandés una nova “final”. No es pot fallar més. Ho sap l’equip i ho sap Ramis, que és conscient de la delicada situació en què quedaria si no s’aconsegueixen sumar els tres punts. La setmana no ha estat gens tranquil·la. L’enèsima desfeta a domicili, aquest cop contra el Racing de Santander, va fer encendre totes les alarmes. Avui, una nova oportunitat per calmar els ànims i continuar lluitant per l’objectiu: l’ascens a primera divisió.

L’Espanyol, que només ha perdut un sol partit a l’Stage Front Stadium aquesta temporada, haurà de fer valdre la seva superioritat contra el conjunt dirigit per Alessio Lisci. No hi ha excuses. Aquest curs, el Mirandés només ha guanyat dos partits a domicili, contra el Vila-real B i el Saragossa. La resta, sis empats i cinc derrotes. En el partit de la primera volta, a l’estadi municipal d’Anduva, els blanc-i-blaus es van endur el triomf gràcies al gol de Jofre Carreras (58’), futbolista amb passat en el Mirandés, igual que Rubén Sánchez.

Per a aquest duel Ramis no podrà disposar dels lesionats Nico Melamed, Edu Expósito, Omar Sadik, Calero i Pol Lozano. La principal novetat és Brian Oliván, que s’espera que sigui titular en detriment del jove lateral esquerre Ian Forns.

11 Partits guanyats 8

8 Partits empatats 9

7 Partits perduts 9

40 Gols a favor 33

31 Gols en contra 31

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)