Espanyol

Triomf balsàmic

Espanyol. Braithwaite, amb un doblet, i Aguado donen tres punts d’or al conjunt blanc-i-blau, que agafa aire

Espanyol 3 Mirandés 0

ESPANYOL:Pacheco, Sergi Gómez, Víctor Ruiz, Cabrera, Puado (Lazo, 82’), Keidi Bare, Pere Milla (Keita Baldé, 87’), Jofre (Salvi, 73’), Aguado (Gragera, 82’), Braithwaite, El Hilali (Rubén Sánchez, 87’).MIRANDÉS:Ramón, Barcia, Kebe (Carlos Martín, 73’), Gabri, Reina, Ilyas Chaira (Pablo Tomeo, 86’), Mendes (Juan María, 86’), Lachuer (Álvaro Sanz, 55’), La Gumina, Gómez, Pablo Ramón.GOLS:1-0 (27’) Braithwaite. 2-0 (71’) Aguado. 3-0 (81’) Braithwaite (p.).ÀRBITRE:Milla Alvendiz.T.G.:Chaira, Lachuer, Lautaro, Mendes, Puado, Aguado.PÚBLIC:16. 797 espectadors a l’Stage Front Stadium.

L’Espanyol manté vives les esperances de l’ascens. Els periquitos es van refer de la desfeta a Santander amb una victòria importantíssima i plàcida contra el Mirandés gràcies a un doblet de Martin Braithwaite, el guia i heroi de l’equip, i un gol d’Aguado, que es va estrenar com a golejador amb la samarreta blanc-i-blava. Feia temps que no es veia un triomf tan contundent a Cornellà-el Prat. Són tres punts vitals per evitar un altre incendi i reconciliar-se amb l’afició, que va tornar a mostrar el seu malestar amb Chen i l’equip amb crits com “Ramis, ves-te’n ja” o “Directiva, dimissió”. Sigui com sigui, l’Espanyol ha dormit a un punt de les posicions d’ascens directe. Tocarà estar pendent del que faci avui l’Eibar, que s’enfronta a l’Elx (21 h). Precisament, els bascos seran el rival de l’Espanyol el cap de setmana vinent, amb molt en joc. De moment, respira Chen, respira l’equip i respira Ramis, després d’una setmana complicada.

Amb tres novetats en l’onze respecte a l’últim partit, amb l’entrada de Cabrera, Keidi Bare i Puado, el conjunt espanyolista va arrencar el duel molt seriós. Les millors ocasions eren seves, fins que Braithwaite va materialitzar aquest domini amb un gran xut de falta des de la frontal (27’). En la represa, el segon gol es resistia, fins que va aparèixer Aguado, aprofitant un gran contraatac per situar el 2 a 0 en el marcador arribant des de la segona línia (71’). El davanter danès va rematar la feina des del punt de penal (81’). Braithwaite ha marcat 16 gols aquest curs. El Mirandés pràcticament no va generar res en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)