Espanyol

La via més ràpida

Espanyol. Una victòria situaria els blanc-i-blaus en zona d’ascens directe

Si una cosa té la segona divisió és que la igualtat és màxima. Difícilment un equip s’escapa amb diferència. Ratxes bones i ratxes dolentes. Qualsevol dels equips que ocupa places d’ascens ho pot explicar. El Leganés, per exemple, no ha perdut el lideratge malgrat deixar-se força punts les darreres setmanes. L’Espanyol, fins i tot perdent dos partits en aquest començament d’any, és tercer. Això ha permès a l’equip de Luis Miguel Ramis mantenir les aspiracions de tornar a primera per la via més ràpida, que és acabant entre els dos primers. El Leganés és a sis punts, però l’Eibar, rival d’aquesta tarda, només en té dos més que els blanc-i-blaus. Si l’Espanyol aspira a l’ascens directe ha de guanyar avui. O, si més no, no perdre, ja que els bascos s’escaparien de cinc punts.

El triomf còmode a casa contra el Mirandés, amb doblet de Braithwaite, va donar aire a l’Espanyol després de la decebedora derrota a Santander. Traslladar la versió de casa a un estadi com Ipurua ajudaria. “Res quedarà decidit ara, però és veritat que és una jornada important perquè, a més, hem d’oferir un bon nivell a fora i no hi ha millor manera que fer-ho contra un rival com l’Eibar”, va expressar Ramis, que veu “il·lusionant” el fet de poder situar-se segons.

13 Partits guanyats 12

7 Partits empatats 8

7 Partits perduts 7

42 Gols a favor 43

30 Gols en contra 31

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)