Espanyol

L’inici d’una nova etapa

Espanyol. Duel d’alt voltatge entre dos equips que estrenen tècnic

Comença una nova etapa a l’Espanyol. La tercera aquesta temporada, després de les destitucions de Luis García i Luis Miguel Ramis. Ara és Manolo González qui agafa les regnes de la banqueta del primer equip amb un objectiu molt clar per assolir, però amb molt poc marge de maniobra. Al davant, queden dotze autèntiques finals per aconseguir l’anhelat ascens a primera divisió.

El tècnic gallec s’estrena a La Romareda, en un partit amb un alt grau d’expectació per la situació de tots dos clubs. I és que el Saragossa també tindrà nou inquilí a la banqueta. Víctor Fernández afronta el seu redebut com a entrenador del conjunt aragonès. En la segona sortida consecutiva, els blanc-i-blaus tenen la missió de retrobar-se amb la victòria en un estadi que se’ls resisteix des de fa 20 anys. Moment per trencar aquesta mala ratxa i començar a veure els brots verds del treball que ha pogut fer Manolo González al llarg de la setmana amb els seus jugadors. A les seves mans està el futur més immediat de l’Espanyol.

9 Partits guanyats 13

10 Partits empatats 10

11 Partits perduts 7

28 Gols a favor 47

28 Gols en contra 34

LA PRÈVIA

Puc prometre que l’equip sortirà sempre amb ambició i a guanyar el partit
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)