Espanyol

Manolo González: “Les baixes trastoquen, però és el moment de tots”

L’Espanyol rep demà a les 21h la visita del Tenerife en el que serà el debut del tècnic Manolo González davant la seva afició. Després de la victòria a Saragossa l’únic objectiu és el de tornar a sumar els tres punts i assaltar, momentàniament, la segona posició per posar pressió a un Elx que juga diumenge. El tècnic ha analitzat el partit aquesta tarda en la roda de premsa prèvia:

Els lesionats

“Esperem que puguin tornar el més aviat possible els que no siguin lesions greus. No m’atreveixo a dir quan tornaran, però espero que la setmana que ve puguem tenir Rubén Sánchez i potser també Braithwaite. La seva semblava una lesió més greu al camp, però ens va tranquil·litzar després del partit. També esperem recuperar Pacheco i Calero per la causa.”

L’afectació de les baixes

“Lògicament trastoquen. Tots els jugadors són importants i quan n’has de canviar per lesió no és agradable, però tenim la sort que tenim una plantilla llarga i que hi ha jugadors del filial que coneixem bé i tenen la capacitat de tenir minuts. Hi haurà jugadors del filial a la convocatòria que tenen oportunitat de tenir minuts. Si venen és per poder ajudar a l’equip.”

L’estat físic de la plantilla

“A vegades tenim tendència a pensar que quan un equip pateix en la segona part dir que tot és pel tema físic. A vegades no és l’únic motiu. Els que hem de fer que el jugador corri som els entrenadors. L’altre dia va ser un partit estrany amb les lesions que ens va condicionar molt els canvis i després passa el que passa. Necessitàvem oxigen al centre del camp i no el vam poder donar. També hi ha un factor mental. Necessitàvem la victòria i no teníem molta confiança.”

Keita Baldé i la lesió de Braithwaite

“Ara és el moment de tots. Tots han d’estar preparats per jugar, perquè tota la plantilla ha d’estar preparada per sumar. No sabem què passarà la setmana que ve i si hi haurà baixes. Jo no he estat durant l’any, però el temps que porto aquí l’actitud de Keita Baldé és molt bona i està disposat a ajudar.”

L’estrena a casa

“A mi no m’agrada gaire el protagonisme i prefereixo que l’afició estigui amb els jugadors, que són els que necessiten el seu recolzament. Estic agraït amb l’afició, però m’agrada que el protagonisme sigui dels jugadors i no meu.”

El partit que espera

“Nosaltres sempre sortirem a guanyar, ja ho vaig dir. A casa i a fora. Ho intentarem cada setmana, però lògicament sabem que a casa si l’afició ens empeny és molt important. Espero que l’afició, i estic segur, estarà a mort amb l’equip. Ens toca respondre i, com a mínim, lluitar fins al final i deixar-nos la pell en cada jugada”.

L’autocrítica de la plantilla

“Els futbolistes han de ser els protagonistes. Nosaltres els hi hem de donar suport. Els hi hem de donar solucions per superar el rival. Són conscients del que hi ha i estan preparats per treure endavant el que queda de temporada.”

El salt a professional

“Respecte els equips que he entrenat a tercera divisió la diferència és que abans els jugadors venien de treballar. Un cop a 2a divisió B he tingut la sort de tenir vestidors molt professionals, que quan veuen que tens criteri hi van. És diferent sobretot per l’entorn i la repercussió, però el futbol continua sent futbol.”

Guanyar a casa

“Seria meravellós guanyar a casa. La sensació de l’altre dia ja va ser indescriptible després de guanyar, amb dos mil aficionats a Saragossa. Guanyar a casa no et dic, però si guanyem estaré molt feliç pels jugadors. Vull que la gent marxi orgullosa del seu equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)