Espanyol

Suport amb la mirada posada a El Plantío

Espanyol. 1.150 aficionats presents a l’entrenament de l’equip blanc-i-blau, que demà (20.30 h) visitarà el feu del Burgos

Una altra atmosfera hi ha ara a l’Espanyol. L’aterratge de Manolo González –que acumula una victòria i un empat en dos partits al capdavant de l’equip– ha posat fi a l’enrarit ambient existent i, sobretot, l’actual posició en la classificació –l’equip és segon, en llocs d’ascens directe– hi tenen molt a veure. Ahir, l’entrenament de portes obertes que va fer el conjunt blanc-i-blau al matí a la ciutat esportiva Dani Jarque va ser una mostra de tot plegat. Uns 1.150 aficionats van acostar-se per veure la sessió i animar els jugadors de cara a la recta final de temporada. Al final, els seguidors van poder-se acostar als futbolistes i van rebre fotos, autògrafs i també algun regal.

L’entrenament va ser el penúltim de la setmana –avui a la tarda (17 h) serà l’últim– abans de visitar demà (20.30 h) El Plantío, el feu del Burgos, conjunt que és vuitè classificat i que és a només un punt dels llocs de play-off i a quatre dels periquitos. Manolo Gonzálezcontinua pendent de Martin Braithwaute, lesionat fa deu dies amb un esquinç al genoll dret i que encara no s’entrena amb el grup.

L’horari de la jornada 37a

D’altra banda, LaLiga va confirmar que l’Espanyol visitarà l’Elx el dissabte 27 d’abril a les 18.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)