Espanyol

L’Espanyol esgarrapa un punt a El Plantío (0-0)

Espanyol. Continua sense guanyar ningú a Burgos, tampoc l’equip de Manolo González

Molta aigua i sequera de gols a El Plantío. Ni el retorn a escena del màxim golejador de la categoria, Martin Braithwaite, ha fet moure el marcador electrònic en un estadi que continua inexpugnable. Empat a zero entre el Burgos i un Espanyol que continua puntuant amb Manolo González. Avui, un punt rescatat d’El Plantío, un camp on encara ningú ha estat capaç de guanyar-hi.

Partit boig sota una cortina d’aigua que hauria pogut acabar resolent qualsevol dels dos equips en un tram final ple d’alternatives. Providencial Joan García sota pals, amb una doble intervenció espectacular ja en el temps afegit que ha permès al seu equip salvar un punt.

Fer Niño ha estat l’home més perillós del Burgos. Ja en el minut 3 el VAR li ha anul·lat un gol per mans prèvies. La fusta ha salvat l’Espanyol en el minut 62, quan el travesser ha evitat el gol de Fer Niño, que ha rematat de cap després d’un córner servit per Curro Sánchez. Álex Bermejo també hauria pogut marcar en el minut 77 amb un xut que ha marxat fregant l’escaire. També l’Espanyol ha fregat el gol en una ràpida trancisió al final, però Braithwaite no ha resolt bé. Brian Oliván havia tingut una oportunitat claríssima al minut 12, però José Antonio Caro, com Joan García, ha estat pletòric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)