Espanyol

Brian Oliván: “Hem de fer l’últim esforç per aconseguir l’objectiu que tots volem”

Brian Oliván va tornar a disputar el divendres passat contra el Burgos els 90 minuts, després d’unes setmanes absent per molèsties físiques que l’havien deixat fora de les convocatòries o a la banqueta. El lateral esquerrà, en unes declaracions als mitjans oficials del club, ha subratllat la importància de sumar de tres en tres si es vol assolir l’objectiu de l’ascens a final de temporada. Aquestes han estat les seves declaracions:

Situació de l’equip

“Sabem que queden 9 partits. L’equip té moltes ganes d’afrontar-los. Hem de fer l’últim esforç per aconseguir l’objectiu que tots volem”.

Punt aconseguit contra el Burgos

“Està molt bé no perdre, però el més important és sumar de tres en tres. Fa set jornades que no perdem, però tal com està la lliga d’igualada només ens queda guanyar. Ara tenim un partit a casa molt important per nosaltres. Volem sumar els tres punts, i també fer-ho fora de casa”.

Porteria a zero

“Com deia, la lliga està molt igualada i és molt important sumar de tres en tres. El primer pas és deixar la porteria a zero, però hem d’aconseguir emportar-nos els tres punts”.

Com està ell físicament

“Ja he deixat de banda aquelles molèsties que m’impedien jugar. L’altre dia vaig jugar sense cap mena de molèstia i estic molt content”.

Partit contra l’Albacete

“És un partit molt important per nosaltres, amb la nostra afició. L’equip vol aconseguir aquesta victòria i encarar el duel contra el Leganés, un rival directe, amb la màxima confiança”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)