Espanyol

Taules a Butarque

Espanyol. Els blanc-i-blaus no passen de l’empat contra el Leganés en un partit amb polèmica i no aconsegueixen retallar la distància respecte al líder, que continua a quatre punts

Leganés 0 Espanyol 0

LEGANÉS:Diego Conde, Nyom, Jorge Sáenz, Sergio, Portillo, Dani Raba (Miguel, 74’), Juan Cruz (Cisse, 87’), Franquesa, Neyou, Diego García (Darko, 87’), Undabarrena (Chicco, 72’).ESPANYOL:Joan García, El Hilali, S. Gómez, Cabrera, B. Oliván, Gragera, Keidi Bare, Nico Melamed (Lazo, 87’), Jofre, Braithwaite, Gastón (Pere Milla, 66’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Trujillo Suárez.T.G.:Cabrera, Cruz, Sergio, Undabarrena, Gastón i Miguel.T.V.:al tècnic Manolo González.PÚBLIC:11. 573 espectadors a Butarque.

El duel de la jornada, entre el primer i segon classificat de segona divisió, va acabar amb repartiment de punts. Tots dos conjunts van disposar de poques però molt bones ocasions per avançar-se en el marcador, però no les van aconseguir materialitzar i el matx va acabar amb un empat que beneficia molt més el Leganés. Amb la igualada, els blanc-i-blaus es mantenen a quatre punts del líder i amb el goal average perdut.

El partit no va estar exempt de polèmica. En el minut 28, el VAR va desfer un penal a Nico Melamed, assenyalat en primera instància per l’àrbitre després que el futbolista periquito caigués obstaculitzat pel cap i el braç de Diego Conde. En la revisió, es va veure que el porter local tocava la pilota. El col·legiat també va perdonar la segona targeta groga a Undabarrena i la vermella directa a Miguel de la Fuente. Manolo González, per protestar, sí que va ser expulsat.

En la primera part, l’Espanyol va ser millor, va aconseguir el control del joc a través de la possessió. Braithwaite va avisar amb un parell d’ocasions que no van veure porteria. Molt més clara va ser la que va tenir Diego García abans del descans, amb una rematada de cap al travesser a la sortida d’un córner. Després de la represa, intercanvi de cops constant. Per part local, Portillo va perdonar a porteria buida i Diego va topar amb un seguríssim Joan García. L’Espanyol va tenir tres ocasions clares, de les botes de Braithwaite, Jofre i Nico Melamed. Cap d’ells va estar encertat. Oportunitat perduda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)