Espanyol

Guanyar és innegociable

Espanyol. Els blanc-i-blaus estan obligats a sumar els tres punts contra un Andorra que recentment ha canviat de tècnic i que lluita per la permanència

L’ascens no dona marge d’error. La part alta de la classificació de segona divisió està més ajustada que mai quan només queden set jornades per disputar-se. La igualtat és tan extrema, que només cinc punts separen el primer classificat del quart, i vuit del sisè. L’Espanyol, tercer amb 58 punts, està obligat a marxar aquest migdia de l’Stage Front Stadium amb una victòria si no vol perdre de vista els seus màxims rivals en la lluita per pujar a primera de manera directa. La línia, però, és molt fina. Un triomf situaria els blanc-i-blaus a només dos punts del líder, després d’una nova ensopegada del Leganés al camp del Tenerife (0-0). Per contra, un empat o una derrota, afegida a les victòries dels equips situats en la part alta de la taula, deixaria els periquitos en una situació delicada abans d’afrontar el tram decisiu de campionat.

Una nova final, aquest cop contra l’Andorra, que el tècnic periquito afronta amb optimisme. “Cada dia estem creixent, amb pilota també, que és l’aspecte en què ens faltava més confiança. L’equip està confiat de poder guanyar i poder tornar a primera”, va assegurar Manolo González, que no seurà a la banqueta perquè complirà el primer dels dos partits de sanció per la seva expulsió a Butarque.

Al davant, l’Espanyol es trobarà un Andorra molt necessitat de punts i que recentment ha canviat d’entrenador. Ferran Costa va agafar el relleu de Sarabia el 31 de març amb l’objectiu de salvar un equip que ara es troba enfonsat en la part baixa de la taula i que només ha sumat dues victòries en 18 partits com a visitant. Segons assenyalen diversos mitjans, l’exblaugrana i president de l’Andorra, Gerard Piqué, serà a Cornellà-el Prat.

Leandro Cabrera, sancionat per acumulació de targetes, i Keita Baldé, amb molèsties, són les úniques baixes que té l’Espanyol per a aquest duel vital per continuar vius en la lluita per l’ascens.

15 Partits guanyats 9

13 Partits empatats 8

7 Partits perduts 18

51 Gols a favor 27

36 Gols en contra 42

LA PRÈVIA

Hem de tenir el cap fred per saber que és un partit llarg. Ho haurem de madurar bé
Manolo González
Entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)