1a divisió

Tarda de derbis

1a divisió. El Celta assalta Riazor i deixa tocat el Deportivo en llocs de descens; el Vila-real també guanya a domicili en el matx contra el València

VAlÈNCIA 0 VILA-REAL 1

VALÈNCIA:Neto, Montoya, Garay, Gabriel Paulista, Lato (Santi Mina, 69’), Kondogbia, Parejo, Guedes, Andreas Pereira, Zaza i Rodrigo Moreno.VILA-REAL:Asenjo, Mario, Álvaro González, Víctor Ruiz, Rukavina, Rodri Hernández, Santi Castillejo (Roberto Soriano, 68’), Pablo Fornals, Manu Trigueros, Bacca (Dani Raba, 55’) i Bakambu (Txerixev, 80’).GOLS:0-1 (24’) Bacca.ÀRBITRE:Trujillo Suárez (col·legi canari). Grogues a Neto, Gabriel Paulista, Montoya, Parejo, Kondogbia, Rukavina, Álvaro i a Pablo Fornals. Doble groga a Zaza (60’) i a Manu Trigueros (83’).

DEPORTIVO 1 CELTA 3

DEPORTIVO:Rubén, Juanfran, Schär (Fede Valverde, 60’), Sidnei, Luisinho, Celso Borges, Guilherme, Emre Çolak (Florin Andone, 46’), Adrián López, Carles Gil (Borja Valle, 81’).CELTA:Rubén Blanco, Hugo Mallo. Sergi Gómez, Gustavo Cabral, Jonny, Wass (Brais Méndez, 92’), Pablo Hernández, Lobotka, Pione Sisto (Emre Mor, 71’). Iago Aspas i Maxi Gómez (Radoja, 79’).GOLS:0-1 (3’) Wass. 0-2 (40’) Iago Aspas. 0-3 (53’) Iago Aspas. 1-3 (59’) Andone.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues a Schär, Celso Borges, Rubén Blanco i Hugo Mallo.

Ahir va ser un dia d’enfrontaments d’alta volada en la lliga i al clàssic el van seguir dos derbis: el gallec i el valencià, tots dos resolts a favor del bàndol visitant. El Celta va superar (1-3) el Deportivo a Riazor, mentre que el Vila-real es va imposar (0-1) al València a Mestalla.

En l’o noso derbi el protagonista va ser Iago Aspas, autor d’un doblet, que va liderar la victòria dels celestes. “Pot ser que sigui el camp on més m’agrada marcar després de Balaídos, per la morbositat que té, però no se li ha de donar més voltes, celebro els gols aquí com ho faria en qualsevol altre estadi”, va explicar després del partit el davanter de Moaña. I és que al feu corunyès, Aspas, que té agafada la mida als blanc-i-blaus, va ser el far d’un Celta que es va arribar a situar 0-3. Daniel Wass va avançar aviat el conjunt dirigit per Juan Carlos Unzué, i, posteriorment, Aspas, amb una diana a passada de Maxi Gómez abans del descans, i una de falta directa just iniciar-se el segon temps, va deixar-ho liquidat. No obstant això, el Dépor va intentar ficar-se en el partit, va escurçar distàncies mitjançant Florin Andone, però no va ser suficient. L’equip dirigit per Cristóbal Parralo va sumar el seu tercer derbi gallec perdent de forma consecutiva i, a més, acaba l’any en posicions de descens.

D’altra banda, l’altre derbi de la jornada, el valència, se’l va adjudicar el Vila-real amb una diana de Carlos Bacca. No va poder aprofitar, doncs, el València l’ensopegada de l’Atlético i arrabassar-li la segona plaça, i contra l’equip groguet va recollir la primera derrota de la temporada a Mestalla. L’equip que dirigeix Marcelino ha perdut pistonada i ja són tres desfetes en les últimes quatre jornades. Els xe no van ser capaços, tot i arribar i generar oportunitats sobre la porteria de Sergio Asenjo, de sobreposar-se al gol de Bacca en el primer temps i a l’expulsió de Simone Zaza quan faltava mitja hora per al final del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)