Champions

Europa per oblidar el mal tràngol

Champions League. L’Atlético debuta al Louis II disposat a recuperar sensacions contra el Mònaco en el retrobament amb Falcao

L’Atlético enceta el seu camí a la Champions amb la vista posada irremeiablement en la final de l’1 de juny que es disputarà al Wanda. Amb nombroses absències en totes les línies, els de Simeone intentaran oblidar el mal inici que estan protagonitzant en la lliga sumant un triomf balsàmic al Louis II, on se les hauran amb un rival que afronta aquest duel en hores molt baixes. “No percebo pessimisme tot i el nostre inici en la lliga. Hem tingut alts i baixos, amb partits i trams bons, així com coses a millorar i futbolistes que han d’integrar-se”, va assegurar Simeone, que ha convocat cinc homes del planter per les baixes de Savic, Arias, Vitolo i Kalinic. Contra un Mònaco quasi descartat de la lluita per la Ligue 1 després d’haver sumat un sol triomf en cinc jornades i estar a deu punts del líder PSG i en què Falcao es retrobarà amb els seus antics companys, Simeone confia que l’equip torni a vèncer. “Si pensem en el partit a partit, és clar que el camí i el destí et porten on t’han de portar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)