Champions

Firmino resol el Liverpool-PSG en el 92’ (3-2)

Champions. El primer gran partit de la competició no decep i a Mònaco l’Atlético reacciona (1-2)

La Champions ha viscut avui el primer gran partit de l’edició 2018-2019 i no ha pogut tenir més emoció. El PSG s’ha refet d’un 2-0, però ha vist com en el minut 92 el brasiler Firmino treia un xut creuat dins l’àrea per portar l’èxtasi a Anfield. Els locals s’han avançat a la mitja hora de joc amb una rematada de cap d’Sturridge i després que Mbappé perdonés l’empat, un penal innocent de Juan Bernat ha comportat el segon, de Milner, abans que els parisencs retallessin distàncies a tocar del descans quan el lateral Meunier ha empalmat de primeres una pilota rebotada per l’intent de rematada acrobàtica de Cavani. El duel ha estat molt obert, hi ha hagut un gol ben anul·lat per falta de Mané al porter i els dos han tingut opcions de marcar fins que Salah ha mirat de treure una contra en el 83’, però Rabiot ha tallat la pilota, Neymar ha arrencat i la pilota ha acabat a les botes d’Mbappé en el 2-2. El Liverpool s’h i ha deixat l’ànima en el tram final i Firmino ha recompensat l’esforç, poc després que Alexander-Arnold enviés una falta a la creueta. El PSG pot respirar en veure que el Nàpols en l’altre duel del grup A no ha passat del 0-0 en la visita a l’Estrella Roja.

L’Atlético de Madrid, al seu torn, ha agafat aire en un inici de temporada molt fluix remuntant el gol inicial de Grandsir al minut 18. A la mitja hora Griezmann ha llegit bé el moviment de Diego Costa, que ha definit molt é i a tocar del xiulet del descans el central Giménez ha saltat més que ningú en un córner per fer de cap l’1-2 en un duel marcat pel pèssim estat de la gespa. En el mateix grup, el Dortmund ha fet els deures a Bruges amb gol de Pulisic a cinc minut del final.