Champions

El premianenc Mariano debuta amb un golàs al Madrid-Roma (3-0)

Lliga de campions. El vigent campió es desfà de l’últim botxí blaugrana en un duel marcat pels desajustaments defensius dels dos equips

Real Madrid i Roma han deixat clar avui que necessiten ajustar molt millor el treball defensiu si volen tenir un llarg recorregut a la Champions. Els blancs han tingut una gran quantitat d’oportunitats i n’ha aprofitades dues, amb una falta d’Isco i una contra de Bale. El premianenc Mariano ha debutat a la segona part i ha signat un golàs en el 3-0 definitiu

El Real Madrid ha trobat moltes vies des de l’inici per fer mal al Roma, però de nou ha tingut problemes per aprofitar-les. Només s’havien disputat dos minuts quan Kroos ha vist la diagonal de Bale, però el xut del gal·lès amb el porter batut s’ha perdut a un pam del pal. La segona ha estat per a Isco després d’una assistència magistral de Modric, però ha topat amb la bona resposta del porter Olsen. Bale i Kros han disposat també de xuts clars per marcar, però han mostrat un punt de mira desviat. La insistència dels blancs no ha trobat premi fins a tocar del descans, amb una falta a la frontal que la rosca d’Isco ha situat a l’escaire en l’1-0.

La segona part ha començat amb l’opció de reivindicar-se de Keylor Navas, titular avui de nou enlloc de Courtois. El porter de Costa Rica ha tret una gran mà en una contra d’Under, que ha acabat amb un xut des de la frontal. La rèplica no s’ha fet esperar en dues contres seguides de Bale. La primera, amb una mala rematada i la segona, topant amb el pal. La tercera ha estat la bona i el gal·lès ha definit bé amb una rematada creuada, abans d’agrair a Modric una assistència d’or. El nou referent blanc ha deixat després el seu lloc al premianenc Mariano, que ha encetat la segona etapa al club madridista. Només entrat ha protagonitzat un contraatac en què Olsen ha acabat salvant la rematada de Kroos dins l’àrea. El porter del Roma ha evitat la golejada en accions de Modric i Marco Asensio, si bé no ha pogut fer res amb la canonada de Mariano en el 91’.