Champions

El Madrid reclama crèdit

Grup G. Lopetegui viu una estrena plàcida en la Champions contra una Roma que arrenca tímida i que quan intenta reaccionar topa amb un Keylor Navas que no renuncia al seu rol

REAL MADRID 3 ROMA 0

REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Casemiro, Modic (Ceballos, 85’), Toni Kroos, Isco, Bale (Mariano, 73’) i Benzemá (Marco Asensio, 62’).ROMA:Olsen, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Zaniolo (Pellegrini, 54’), N’Zonzi (Schick, 70’), De Rossi, El Shaarawy (Perotti, 62’), Cengiz Under i Dzeko.GOLS:1-0 (45’) Isco. 2-0 (58’) Bale. 3-0 (91’) Mariano.ÀRBITRE:Bjorn Kuipers (holandès). Grogues a Ramos, De Rossi i Dzeko.

v. plzen 2 cska moscou 2

V. PLZEN:Kozacik, Reznik, Pernica, Hubnik, Limberski, Hrosovsky, Horava (Hejda, 89’), Kopic, Kovaric, Kolar (Cermak, 64’) i Krmencic (Reznicek, 74’).CSKA M.:Akinfeev, Mario Fernandes, Becao, Chernov, Nababkin, Efremov, Bijol, Oblyakov, Vlasic, Dzagoev (Zhamaletdinov, 74’) i Chalov (Sigurdsson, 81’).GOLS:1-0 (29’) Krmencik. 2-0 (41’) Krmencik. 2-1 (49’) Chalov. 2-2 (95’) Vlasic (p.).ÀRBITRE:Benoit Bastien (francès) Grogues a Hubnik, Limbersky, Becao, Efremov, Bijol, Akhmetov i Sigurdsson.

El campió no abdica abans de temps. Tot i la pèrdua de Cristiano Ronaldo i just el dia que el portuguès va vessar llàgrimes a València per una expulsió, el Real Madrid va viure una estrena lúcida en la defensa de la Champions, liderat per Luka Modric, ben defensat per Keylor Navas i amb varietat de recursos ofensius.

Contra una Roma sense l’ullal afilat en molts partits de la temporada passada, vulnerable en el replegament i tímida en la rèplica, el Madrid va ballar l’aigua al seu gust, amb llibertat per a l’aparició dels seus migcampistes –menció especial per a un Modric pletòric–, amb espai per a la contribució d’un Isco ahir protagonista en detriment de Marco Asensio i també capaç d’activar la gambada inacabable d’un Gareth Bale que va estrenar el partit amb una acció plena de força, caçant una passada llarga de Kroos i enviant la pilota a fora per poc.

Còmode en la gestió de la pilota i poc exigit en el retrocés, el Madrid va generar i només la falta d’encert en la rematada i també alguna mà ressenyable de Robin Olsen van evitar que els blancs traguessin el tap al partit abans. Però tampoc haurien d’esperar en excés, ja que, enfilant el descans, Isco va fregar la llàntia per allotjar una falta al balcó de l’àrea al fons de la porteria romana i posar lògica a un argument que va presentar una Roma amb poca continuïtat i que només va trobar certa oposició quan el partit ja li havia girat l’esquena, primer amb un xut de Cenguiz Under que Keylor Navas va escopir amb el palmell de la mà i després novament amb el porter tico, de nou titular, caçant un xut llunyà de Kolarov. La rematada del serbi, però, ja va arribar amb la calma de la sentència, obra d’un Bale que va exhibir la seva millor opció del catàleg, aprofitant una pilota a l’espai de Modric i definint en velocitat amb un xut sec i creuat, d’aquells que té patentats.

Estrena de Mariano

El maresmenc va gaudir dels seus primers minuts en el seu retorn al Santiago Bernabéu i no els va desaprofitar. Sempre amb la porteria al cap, el punta català va aprofitar una pilota de Marcelo per desfer-se de Manolas i fulminar Olsen amb un xut al pal llarg per posar el colofó a un partit sòlid del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)