Champions

Simeone tanca el capítol del VAR

Grup A. Després de la queixa oficial de l’Atlético, que va demanar explicacions per l’arbitratge en el derbi, el tècnic no opina i se centra en el Bruges

L’arbitratge de dissabte passat en el derbi madrileny disputat al Santiago Bernabéu ha fet parlar molt, sobretot a la banda roig-i-blanca de la capital estatal. Les mans de Casemiro dins de l’àrea, que l’àrbitre no va interpretar com a voluntàries i en què no va creure necessària una comprovació al monitor arran de gespa, va ser l’acció més controvertida del duel, fins al punt que l’Atlético es va pronunciar de manera oficial i en un comunicat va anunciar que sol·licitaria al comitè tècnic d’àrbitres “un aclariment sobre els diferents criteris en l’ús del VAR”. El tema doncs, ben candent en el present colchonero, topa amb el futbol, amb la Champions League, que torna avui al Wanda Metropolitano amb la visita del Bruges, després de l’accidentada estrena del curs passat en què no va passar de la fase de grups. “No m’interessa el VAR perquè demà [per avui] no n’hi haurà. Em centro en el partit del Bruges”, va manifestar ahir Diego Pablo Simeone, que va desmarcar-se de l’assumpte. “No en tinc ni idea. No he seguit el tema... cadascú treballa en el que creu més oportú per a cadascú”, va insistir l’entrenador argentí.

La final, al Metropolitano

El feu roig-i-blanc serà el final del trajecte de la competició, ja que s’hi jugarà la final de l’edició d’aquesta campanya. En l’entorn colchonero, obsessionat amb el torneig, hi ha dipositades moltes esperances. “Per arribar a la final s’han de guanyar molts partits i queda un camí enorme. És normal que la gent s’ilusioni perquè la final és al nostre estadi, que és el més maco del món”, va dir Simeone.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)