Champions

Els pals impedeixen el gol del Madrid, que perd a Moscou (1-0)

Futbol. Casemiro, Benzema i Mariano han estavellat la pilota al pal i els de Lopetegui no han pogut remuntar un gol del CSKA en el primer minut

Derrota del Madrid contra el CSKA per 1-0 en la segona jornada de la fase de grups en un partit que s’ha decidit en el primer minut, quan Vlasic ha aprofitat una greu errada de Kroos per fer el primer quan alguns aficionats encara no s’havien assegut als seu seient. El madridista ha cedit la pilota enrere sense mirar i l’ha recollit Vlasic que ha superat Varane i, amb un xut ajustat al pal, ha batut Navas. El Madrid s’ha aprovat a la porteria d’Akinfeev en un parell d’ocasions, però li ha costat fer-se un forat entre la defensa russa. Chalov ha tingut el gol a prop en dues ocasions però primer Nacho i després Navas han evitat el segon gol rus. El Madrid ha millorat amb el pas dels minuts i ha tingut el domini d el pilota però Casemiro ha errat l’empat estavellant una pilota al pal en el minut 28. També Benzema, en una rematada de cap a centrada del debutant Reguilón, ha estavellat la pilot al travesser en una de les clares ocasions que han tingut els de Lopetegui en el tram final de la primera part. Tot i la insistència, els blancs no han pogut evitar marxar al descans per sota en el marcador.

Després de la represa, el Madrid ha seguit dominant però sense encert. Benzema, Asensio i Kroos ho han intentat, però el conjunt de Lopetegui ha estat poc inspirat en els últims metres. També el CSKA ha tingut ocasions clares, sobretot una de Bijol que ha aturat Keylor Navas. Mariano ha estat a punt de marcar amb un cop de cap però un altre cop el pal ha impedit la diana blanca. El Madrid no s’ha rendit i Varane l’ha tingut en el temps afegit, però han estat incapaços d’igualar el gol de Vlasic.