Champions

La música de la Champions tampoc anima el United

Grup H. El conjunt dirigit per Jose Mourinho, immers en un clima de tensió, empata amb el València i es queda sense el que hauria estat un triomf balsàmic

MAn. UNITED 0 VALÈNCIA 0

MANCHESTER UNITED:De Gea, Valencia, Smalling, Bailly, Shaw, Fellaini, Matic, Pogba, Rashford, Lukaku i Alexis Sánchez (Martial. 76’).VALÈNCIA:Neto, Piccini, Garay, Gabriel Paulista, Gayà, Coquelin (Carlos Soler, 78’), Parejo, Kondogbia, Guedes (Cheryshev, 82’), Rodrigo i Batshuayi (Gameiro, 73’).ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè). Grogues a Lukaku, Piccini, Gayà, Parejo, Coquelin, Kondogbia i Rodrigo.

JUVENTUS 3 YOUNG BOYS 0

JUVENTUS:Szczesny, Barzagli, Bonucci, Benatia, Cuadrado, Pjanic (Khedira, 70’), Matuidi (Emre Can, 46’), Alex Sandro, Bernardeschi, Manzukic (Kean, 78’) i Dybala.YOUNG BOYS:Von Ballmoos, Schick, Camara, Von Bergen, Benito, Sanogo (Lauper, 46’), Sow, Bertone, Fassnacht (Assalé, 71’), Sulejmani (Ngamaleu, 70’) i Hoarau..GOLS:1-0 (5’) Dybala. 2-0 (33’) Dybala. 3-0 (69’) Dybala.ÀRBITRE:Sergei Karasev (sèrbi). Grogues a Sanogo i Bertone. Expulsat per doble amonestació Camara (78’).

El Manchester United continua en el sotrac. Ni la mística que envolta la Champions League, ni la música, ni el suport d’un Old Trafford entregat, li van servir al conjunt dirigit per Jose Mourinho per aconseguir una victòria balsàmica en el complicat moment en què està l’equip. Els red devils doncs no van poder imposar-se al València, amb el qual van empatar (0-0), en un partit disputat, que va poder decantar-se per ambdues bandes.

I és que el duel va tenir trams per a tots dos. El United, en la seva versió musculosa, amb Matic, Fellaini i Pogba en la medul·lar, no va ser capaç de generar suficient volum de joc ofensiu que superés al conjunt valencià, que va oferir una gran versió, i que va mostrar-se molt més punyent, almenys en la primera part. Amb Guedes comandant els atacs per banda esquerra, l’equip valencianista va provocar un forat a la banda dreta del mancunian, que Valencia, tot i rebre ajudes constants d’Alexis, no va poder tapar i les arribades visitants van succeir-se. L’èxit, però, va ser nul, ja que tant al mateix Guedes com a Batshuayi i Rodrigo els va faltar encert en la presa de decisions en els últims metres. L’ocasió més clara va estar als peus de l’atacant portuguès, després del descans, amb un xut enroscat des de la frontal que va marxar a prop del pal.

Mentrestant, el United seguia amb el seu ritme lent, baix, marcat pel perfil dels seus futbolistes al mig del camp i amb la pilota no va aconseguir crear situacions de perill a un València molt ben organitzat, sustentat en la parella de centrals Garay i Paulista, que van assecar per complet Lukaku. Només en el tram final, a còpia de coratge i centrades a l’àrea, els locals van tancar i van posar en problemes al conjunt orientat per Marcelino, però tret d’un xut a la creueta de Rashford en un llançament de falta, no van produir ensurts gaire més grans als valencianistes. Un punt per a cadascú, just pels mèrits fets, que manté amb vida el València en la competició, i també el United, encara que per als de Mourinho té pitjor regust, ja que continuen instal·lats en la mala dinàmica.

‘Hat-trick’ de Dybala

El Juventus va certificar el seu lideratge en el grup en desfer-se còmodament (3-0) del Young Boys amb trio de gols de Dybala, que sense Cristiano Ronaldo, sancionat a la graderia de l’Allianz Stadium, va ser l’home de la tarda. El 10 argentí va marcar tres dianes de rematador dins de l’àrea –la primera exhibint molta classe– per segellar la victòria de l’equip orientat per Massimiliano Allegri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)