Champions

Investiguen el 6-1 del PSG a l’Estrella Roja de Champions

La contundent golejada del PSG a l’Estrella Roja en la primera jornada de lliga de campions està sota sospita. Segons informa L’Equipe, la UEFA va alertar a les autoritats franceses que el partit podria estar arreglat després de detectar que un alt dirigent del club serbi havia apostat cinc milions d’euros a una victòria dels parisencs per cinc gols de diferència. El resultat final va ser 6-1.

Els dos clubs han reaccionat a la notícia. El PSG ha reconegut que les autoritats franceses s’hi han posat en contacte a través del Parquet national financier, que controla els crims financers, i amb un comunicat deixa clar que “rebutja categòricament qualsevol participació, directa o indirecta.. El PSG està a disposició dels investigadors i no tolerarà el mínim dany cap a la seva reputació. El club es reserva el dret a emprendre accions legals contra qualsevol persona que difami el club.” Més contundent encara s’ha mostrat l’Estrella Roja. “Rebutgem amb la màxima ira i abominació les afirmacions de L’Equipe i la implicació de qualsevol de l’Estrella Roja en eventuals activitats indecents. Les afirmacions del diari poden fer un gran mal al nom del club i esperem que investiguin fins al final aquestes sospites. Les tecnologies d’avui dia i altres mecanismes han avançat fins al punt que és pràcticament impossible que no es pugui aclarir. ”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)