Champions

Pendents de Paco Alcácer

Grup A. El davanter, autor d’onze gols aquest inici de curs i una de les principals amenaces del Dortmund, és dubte per al partit que els ‘borussers’ disputen contra l’Atlético

Paco Alcácer s’ha convertit en poc més de dos mesos en un dels referents del Borussia Dortmund. En un equip que ve de tenir ha tingut davanters com Lewandowski i Aubameyang, el 9 valencià s’ha fet un nom a còpia de gols, vuit exactament, set a la Bundesliga i un a la Champions League. “Com a davanter sap què ha de fer, per a ell ha estat important saber els automatismes de l’equip. S’ha palesat en els partits i no ha tingut problemes d’adaptació”, va assegurar ahir Marco Reus, el jugador estel·lar de l’equip de Westfàlia. Alcácer, doncs, és una de les principals amenaces de l’equip borusser, que avui rep a l’Atlético, el club amb qui es disputarà la primera plaça del grup, però per al duel és dubte. I és que, ahir, l’exatacant del Barça no es va entrenar per molèsties musculars i el seu entrenador, Lucien Favre, va confirmar que esperaran fins al final per saber si podran disposar d’un jugador en un estat dolcíssim, que també va posar-lo de manifest en la darrera aturada de seleccions, en què va fer tres gols amb la selecció estatal i va enfilar-se a a onze gols en aquest inici de temporada. “El seu futbol no em sorprèn. Ha trobat continuïtat en el Dortmund i ha respost com ho ha fet en els equips en els quals ha trobat aquesta situació”, va explicar ahir ja a terreny alemany Diego Pablo Simeone, que té la baixa segura de José Maria Giménez amb problemes físics, però que recupera Diego Costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)